• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה זה חנות המרתף בב"ב, (כתובת ושעות פתיחה).
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אז איך קוראים לחנות (מרתף, נראה לי) ברח' יחזקאל?

• הוסף לסימניות
החנות נסגרה.
אבל אם את צריכה את התלבושות בית ספר שמכרו שם, המכירה שלהם עברה לבית פרטי, אני לא יודע להיכן.

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה את המרתף, אני מחפשת חנות נדוניה ביחזקאל (בב"ב) ואמרו לי שכנראה שזה המרתף.
לפי מה שכתבו כאן אני מבינה שזה לא המרתף.
למישהו יש פרטים על מכירה של נדוניה ברחוב יחזקאל?

• הוסף לסימניות
כן, יש אחת שמוכרת בבית,
אמרו לי שיש לה מחירים מאד מאד מאד זולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;816729:
טיפת אחריות נוספת לא תזיק, אנשים! :rolleyes:
בדיוק לכן לא כתבתי את השם שלה ואת הכתובת המדויקת ושלחתי לשואלת את הפרטים הללו באישי

• הוסף לסימניות
ותמיד, עכשיו התור שלך לערוך את הודעתך... :)

• הוסף לסימניות
דרך אגב - לכל מי שזקוק - חנות המרתף לא עברה לבית פרטי אלא לחנות בגן ורשא ששמה SCHOOL הם חולצות תלבושת, חצאיות גרבים ועוד מספר פריטים הנחוצים לבית הספר. בד"כ פתוח רק בשעות אחה"צ - ערב אבל עכשיו בחופש נדמה לי שגם בבוקר.

חני

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;816816:
דרך אגב - לכל מי שזקוק - חנות המרתף לא עברה לבית פרטי אלא לחנות בגן ורשא ששמה SCHOOL הם חולצות תלבושת, חצאיות גרבים ועוד מספר פריטים הנחוצים לבית הספר. בד"כ פתוח רק בשעות אחה"צ - ערב אבל עכשיו בחופש נדמה לי שגם בבוקר.

חני

_

מה הכתובת המדויקת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה