עזרה המרת וידאו לאמפי 3

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה עם נטפרי,
מי יכול לעזור לי,
(אני צריכה את השיר הזה לצורכי למידה).

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה עם נטפרי,
מי יכול לעזור לי,
(אני צריכה את השיר הזה לצורכי למידה).

• הוסף לסימניות
אני לא פנויה להתחיל להתקין תוכנות וכו'.
אני צריכה את הקובץ דחוף ולא הצלחתי עם כמה תוכנות..

• הוסף לסימניות
אני לא פנויה להתחיל להתקין תוכנות וכו'.
אני צריכה את הקובץ דחוף ולא הצלחתי עם כמה תוכנות..
זה לוקח אולי שתי דקות.
אבל אם אין לך זמן תכתבי, ואני אעשה לך את זה.

• הוסף לסימניות
זה לוקח אולי שתי דקות.
אבל אם אין לך זמן תכתבי, ואני אעשה לך את זה.
אני אשמח אם תוכלו להמיר לי,
רק במוצאש אוכל להתקין את התוכנה..

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
אני אשמח אם תוכלו להמיר לי,
רק במוצאש אוכל להתקין את התוכנה..
משהו בעייתי בקובץ הזה.
ניסיתי בתוכנה ובעוד אתרים.

יש לך בקישור הזה שמע:

האתר הזה פתוח לך?
יש שם הרבה מאוד שירים בMP3

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
שבת שלום.

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
אני צריך דחוף להמיר קבצי וידאו לקבצי אמ פי 3, יש למישהו מידע איך לעשות את זה ? תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת אחת שיש לה יוטיוב פתוח והיא יכולה להוריד לי כמה סירטונים קצרים מערוץ מסוים.
ממש תודה רבה למסייעות!!!

• הוסף לסימניות
יש כל מיני תוכנות (גם ניידות) שניתן להמיר דרכן קבצים, ובכל מקרה ניתן לפתוח את שם הקובץ (לסמן לפני כן בלשונית תצוגה במחשב על "סיומת שמות קבצים") ואז פשוט לשנות את הסיומת מ-mp4 או מכל סימון אחר ל-mp3 אני לא מצליח להעלות את התוכנה לאתר ניתן אולי לחפש ב-מתמחים טופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני צריכה בדחיפות את השיר הזה, והוא חסום לי בנטפרי, נראה לי שגם באתרוג זה חסום

גוזלי - בוקר טוב מי ישן עדיין MP3 Download & Lyrics | Boomplay https://share.google/Bpr9IOKeYzCQqjBZM

אשמח מאוד מאוד, אם יש מישהו שיוכל להוריד לי את זה, כקובץ, אני צריכה רק את המנגינה, אולי אפילו רק הקלטה כשהשיר מופעל
יעזור לי מאוד מאוד...................................

בקיצור - אני צריכה את השמע של השיר...................................................
יעזור לי מאוד מאוד מאוד
בתודה ענקית

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה