עזרה המרת וידאו

• הוסף לסימניות
יש ברשותי קלטות וידאו ישנים, ואני רוצה להמיר את זה שאוכל לראות אותם במחשב.
אשמח אם משהו יוכל להגיד לי איך עושים את זה.
(יש לי את תוכנת המרת קבצים "פורמט פקטורי", האם אפשר להמיר אותם בתוכנה זו?)

• הוסף לסימניות
איזה סוג של קלטות?
MINI DV
VHS
8

צעד ראשון צריך שהם יהיו על המחשב כקובץ (בעזרת דגימה או כרטיס לכידה), אח"כ אפשר להמיר לפורמטים אחרים.

• הוסף לסימניות
איך מעלים אותם על המחשב.
(מה זה דגימה וכרטיס לכידה?)
אם יש לי את המסרטה האם אני יכול לחבר את המסרטה למחשב ולהעתיק את הקובץ למחשב?

• הוסף לסימניות
אשמח עם מישהו יעזור לי בהקדם
תודה מראש..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את צריכה לחבר את המלמה עם רכיב בשם fire wire (ניתן לרכישה והרכבה פשוטה) ואז לפתוח תוכנה לעריכת וידאו כמו פרמייר, וידאו סטודיו וכו, לבחור את האופציה לכידה (capture) והמחשב יתחיל להעביר את הסרט לקובץ במחשב. אח"כ תוכלי להמיר אותו לכל קובץ שתרצי ע"י פורמט פקטורי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן, הוא מתאים בדווקא למסרטות (אלא א"כ יש להן כבר חיבור ל-usb, אבל לפי התיאור שלך מדובר כנראה במשהו ישן - וזה אמור להתאים)
בפרמייר - זה פשוט להיכנס מ-file (אין לי אפשרות להראות לך את התהליך כי בשביל זה אני צריכה מצלמה מחוברת וכבר מזמן הפייר ווייר שלי לא קיים.

• הוסף לסימניות
אם אדע באיזה סוג קלטות מדובר אוכל לנסות לעזור.
חיבור fire wire מתאים רק לקלטות דיגטאליות כמו mini dv. האם זה סוג הקלטות שיש לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה