דרוש מידע המרת וידיאו לשמע, מישהו יודע איך?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לוחצים על שמע
upload_2019-10-24_17-58-53.png

upload_2019-10-24_17-59-27.png

upload_2019-10-24_18-0-29.png

בחירת מקום לשמירה
upload_2019-10-24_18-1-23.png

אז התחל המרה

upload_2019-10-24_18-2-35.png

• הוסף לסימניות
ואם התכוונת להמיר קבצי וידיאו מיוטיוב ל-MP3
אז יש לך את האתר הזה:
http://videownload.ml/
אתה מכניס בחלון את כתובת הוידיאו ביוטיוב, ולוחץ על כפתור ה-MP3
באותה תוכנה אפשר גם להוריד קבצי וידיאו מיוטיוב
\

• הוסף לסימניות
לי יש משהו שהוא לא צריך אנטרנט והוא ממש טוב את יכולה להמיר וידיאו לאמפי 3 וכן להיפך אם יש לך קובץ של DVD שלא נפתח (לי זה קורה הרבה) אפשר גם לעשות שזה יפתח.
בקיצור ממש מומלץ.
מצרפת קובץ..
חיפושית (2).png

כך זה נראה.

• הוסף לסימניות
אני לא מסתדר עם כל התוכנות מישהו יכול להמיר לי דחוף את הקבצים המצורפים לקובץ שמע

• הוסף לסימניות
file:///C:/Users/shmuel/Pictures/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%94%20%D7%A9%D7%95%D7%9C%20-%20Trim.mp4
file:///C:/Users/shmuel/Pictures/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%95%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%20%D7%9E%D7%94%D7%9E%D7%9D.mp4

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שהקישורים עוזרים משהו פשוט אני אפילו לא מצליח להעלות את הקבצים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה