כללי המרת טבלה לטקסט לפי שורות

• הוסף לסימניות
יש לי טבלאות רבות
בכל טבלה ישנן שתי עמודות ושורות רבות
בתוך כל תא של הטבלה (בשתי העמודות במקביל) יש 4 שורות המופרדות כפסקא חדשה
אני רוצה לשלוף שורה מכאן ושורה מכאן,
ההמרה באינדיזיין וכן בוורד מאפשרת לי לשלוף כל תא כשורה אחת שלמה בלבד!

האם יש דרך/סקריפט/מאקרו בוורד או באינדיזיין כדי להתייחס לכל השורות כאל שורות עצמאיות ולשלוף שורה ראשונה מימין וכנגדה שורה משמאל?

אודה מראש מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;1480487:
יש לי טבלאות רבות
בכל טבלה ישנן שתי עמודות ושורות רבות
בתוך כל תא של הטבלה (בשתי העמודות במקביל) יש 4 שורות המופרדות כפסקא חדשה
אני רוצה לשלוף שורה מכאן ושורה מכאן,
ההמרה באינדיזיין וכן בוורד מאפשרת לי לשלוף כל תא כשורה אחת שלמה בלבד!

האם יש דרך/סקריפט/מאקרו בוורד או באינדיזיין כדי להתייחס לכל השורות כאל שורות עצמאיות ולשלוף שורה ראשונה מימין וכנגדה שורה משמאל?

אודה מראש מאוד מאוד!

אוכל בע"ה לכתוב לך סקריפט לכך. פנה בפרטי או יותר טוב במייל

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה מהרצוי והמצוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה