כללי המרת טקסט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך עם הרבה עמודים ואני צריכה לעשות המרה של הטקסט לעקומות אבל באינדיזיין נשאר גם הטקסט מתחת לטקסט שהפך לעקומות. יש דרך לבטל את זה בלי לעבור ידנית ולמחוק אחד אחד את הטקסט שנשאר בשכבה מתחת?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד פתרון? צריך לעשות את זה ידני, עמ' עמ'???

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות חיפוש והחלפה של כל אות לכלום

• הוסף לסימניות
למה להמיר לעקומות?
המשקל יהיה בהתאם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;540503:
למה להמיר לעקומות?
המשקל יהיה בהתאם!

אני צריכה לשלוח את הקובץ לחו"ל ושם אין להם פונטים בעברית לכן אני ממירה.
לגבי הסקריפטים- היכן מכניסים אותם ואיך משתמשים בזה אח"כ?

• הוסף לסימניות
מה הקשר לפונטים?
אם הפונטים מוטמעים בקובץ PDF לא צריך שיהיה להם פונטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;540514:
מה הקשר לפונטים?
אם הפונטים מוטמעים בקובץ PDF לא צריך שיהיה להם פונטים.

הוא צריך את הקובץ אינדי' המקורי, לא PDF. זאת הבעיה!

• הוסף לסימניות
אז איך משתמשים בסקריפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;540534:
שולחים את הקובץ כחבילה!

זה לא חוקי לשלוח את הפונטים

• הוסף לסימניות
הגופנים בכלל לא מותקנים במחשב שלהם.
הם נשלחים כחבילה.

אמור לי ידידי, מה ההבדל בין שליחת PDF וגופן נטמע בפנוכו, לבין קובץ אינדזיין להדפסה.

• הוסף לסימניות
שליחה כחבילה כוללת גם את קבצי הגופנים, כקבצי גופנים לכל דבר.
ב PDF לעומת זאת, הפונטים מוטמעים בתוך הPDF ומי שמקבל את הPDF לא יכול להשתמש בפונטים בשום אופן (אלא אם כן הוא מצליח לחלץ אותם מתוך ה-PDF. אמנם יש דרך לעשות זאת, אבל ברוב המקרים יהיה יותר זול לקנות את הפונט מאשר לבזבז זמן רב על חילוצו מה PDF)

נכון שהם לא מותקנים אבל יש איסור להעביר גופנים, גם בלי להתקין אותם.
ואגב - בייצוא לחבילה מופיעה אזהרה בקשר לגופנים, כדאי שתקרא אותה.

• הוסף לסימניות
אין לי ענין לשלוח חבילה עם גופנים. מדובר בחברה שכולם שם גויים, אני שולחת עיצוב של החברה כאן בארץ, הם שם שותלים את הלוגו וכו' והם רוצים דוקא את הקובץ המקורי באינדי'. בלי הרבה קושיות (עוד לא פסח...)- רק תסבירו לי בבקשה איך משתמשים בסקריפטים, אף פעם לא יצא לי לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
סקריפט לקווי מתאר

בבקשה

קבצים מצורפים

• קווי מתארCreateOutlinesScripts.rar
    1,000 ביטים · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מקינטוש

אולי כעת

קבצים מצורפים

• __macosx.rar
    361 ביטים · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה