השאלה מה האורך של כל סרטון אני אשמח לעשות לך את זהשלום לכולם!
מחפש כלי AI שיצליח להמיר טקסט לדיבור בצורה טובה לצורך סרטוני הסבר שיש לי את התסריט שלהם מוכן.
אשמח ממש לשמוע אם מישהו מכיר.
בנוסף, אם מכירים מישהו מקצועי שמוכן לעשות את זה בתשלום אשמח גם לשמוע כי כרגע כלי הai שמצאתי לא היו מספיק טובים.
וואו!!!של גוגל AI סטודיו ניסת?
זה דוגמאות לסטאנדם לקריינות לסרטונים יש קולות פי 10 טובים
אם התכוונת לשאול, אם אני בחינמי ואם כן אם יש לי גישה אליו, אזכתבתי לו נטו את הטקסט הוא מבין ניוינסים לבד הוא מאוד חכם לדעתי הכי טוב בשוק [יש כאלה שחולקים על זה] גם חינמי בלי הגבלה יש לך גישה עליו?
אז הכי טובאם התכוונת לשאול, אם אני בחינמי ואם כן אם יש לי גישה אליו, אז
אני במנוי בתשלום
אם אפשר קישור ישיר ??של גוגל AI סטודיו ניסת?
זה דוגמאות לסטאנדם לקריינות לסרטונים יש קולות פי 10 טובים
הפנו אותי לelevenlabs ויצא ממש טוב אני מרוצה..
אם מישהו גם מחפש. תודה לכולם על התשובות!
באיזה קול השתמשת שם שיצאת מרוצה?
וכן האם הגדרת משהו מיוחד, או נתת הוראות מיוחדות?
כי אני ניסיתי ולא כ"כ הייתי מרוצה.
יצרתי קול בעצמי עם פרומפט מגמיני.באיזה קול השתמשת שם שיצאת מרוצה?
וכן האם הגדרת משהו מיוחד, או נתת הוראות מיוחדות?
כי אני ניסיתי ולא כ"כ הייתי מרוצה.
השתמשת בגימיני או בelevenlabs ?יצרתי קול בעצמי עם פרומפט מגמיני.
וכל פעם גינרטתי פעמיים
פעם ראשונה שמעתי איפה יש אעויות ואז ניקדתי את המילים שלא הקריא טוב וגינקטתי שוב
בelevenlabs אפשר לייצר קולות גם באמצעותהעלאת הקול שלך וגם באמצעות פרומפט שמתאר איך אתה רוצה שהקול יישמע.השתמשת בגימיני או בelevenlabs ?
גימיני חסום לי. הבנתי ממך שהשתמשת ב elevenlabs . באם כן באיזה קול השתמשת?
האם יש אפשרות ב elevenlabs להעלות קול עצמאי?
הקול ברור והשיעור מובן אבל ההרגשה היא קרירה , מרגיש כמו מורה חסר סבלנותמצרף קישור לדרייב של הסרטון שעשיתי עם elevenlabs אשמח לשמוע ביקורות!
האמת שאני לא משתמש ב elevenlabs אלא ב gemini אני לא יודע האם זה קשור דווקא לקול או להראות הספציפיות למודלאתה מכיר קול אחר בelevenlabs שנשמע טוב בעברית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //