כללי המרת ערכי פנטון לערכי CMYK

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי מה הדרך הקלה והפשוטה ביותר להחליף ערכי פנטון נתונים בערכים הקרובים אליהם ביותר מסקלת הCMYK?

מספרי הפנטון שנמסרו לי הם:

4695
1205

אודה לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
את יכולה להיכנס לאינדיזיין, ליצור צבע חדש, לבחור ב-color mode את מספר הפנטון הרצוי, ואז להחליף את ה color mode ל-cmyk והוא כותב לך את הערכים. בכל מקרה, 4695 זה C24, M85, Y100, K81 לפי מניפת הצבעים שלי. 1205: 0,3,43,0. בהתאמה. הבנת את הטריק...?

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי, תודה!

ה-1205 קצת מוזר לי כי זה לא אמור להיות עד כדי כך ורוד...

• הוסף לסימניות
זו לא השיטה הנכונה, מכיון שיש פער בין ערבוב צבע פיזי כמו הצבעים שמרכיבים את הפנטון לבין הדפסה ברשת.
ולכן השיטה הנכונה היא פשוט להשתמש במניפת פנטון ברידג' המיועדת בדיוק לזה...

• הוסף לסימניות
לכאורה הדרך הכי נכונה להשתמש במניפת פנטון ברידג' שזה השימוש שלה- התאמה בין פנטון לcmyk.
לפי המניפה:
1205 - C-0 M-5 Y-35 K-0
4695 - C-29 M-79 Y-71 K-73

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;520410:
זו לא השיטה הנכונה, מכיון שיש פער בין ערבוב צבע פיזי כמו הצבעים שמרכיבים את הפנטון לבין הדפסה ברשת.
ולכן השיטה הנכונה היא פשוט להשתמש במניפת פנטון ברידג' המיועדת בדיוק לזה...

אין לי ספק בכך, אבל אין לי את המניפה...
אם היתה לי לא הייתי שואלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;520414:
לכאורה הדרך הכי נכונה להשתמש במניפת פנטון ברידג' שזה השימוש שלה- התאמה בין פנטון לcmyk.
לפי המניפה:
1205 - C-0 M-5 Y-35 K-0
4695 - C-29 M-79 Y-71 K-73

תודה, זה אכן נראה הגיוני יותר!

• הוסף לסימניות
מוזר, אני השוויתי את הערכים שעלו באינדיזיין מול המניפה שלי, ויצא זהה. 1205 : 0,3,43,0 (פנטון EC). מישהו יכול להסביר את ההבדל בערכים מול מניפות אחרות? לא הייתה מעלה פה את הערכים בלי לוודא עם המניפה, כמובן.

• הוסף לסימניות
coated euro. זה הפנטון הנפוץ ביותר בבתי הדפוס בישראל, כך הבנתי. יש הרי כמה סוגי מניפות.

• הוסף לסימניות
שלי רק coated. (לא טוב:eek:?) אולי זה מקור ההבדל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה