דרוש מידע המרת קבצים סרוקים לקובץ וורד

• הוסף לסימניות
מחפשת תוכנת המרה מסמכים סרוקים לקבצי וורד
האם יש משהו חינמי?
השתמשתי בתוכנה הזאת :
ABBYY FineReader 15
בגירסת ניסיון שלה וזה עבד יפה מאד אבל מוגבל למס' מסוים של עמודים באופן חינמי לאחר מכן הוא חסום
העניין הוא שאין לי צורך בסדיר בדבר הזה זה משהו ספציפי וחבל לי לרכוש אותה בשביל משהו חד פעמי
משהו מכיר תוכנה חינמית או האם יש אותה למשהו והוא מוכן להמיר לי תמורת תשלום?

• הוסף לסימניות
מחפשת תוכנת המרה מסמכים סרוקים לקבצי וורד
האם יש משהו חינמי?
השתמשתי בתוכנה הזאת :
ABBYY FineReader 15
בגירסת ניסיון שלה וזה עבד יפה מאד אבל מוגבל למס' מסוים של עמודים באופן חינמי לאחר מכן הוא חסום
העניין הוא שאין לי צורך בסדיר בדבר הזה זה משהו ספציפי וחבל לי לרכוש אותה בשביל משהו חד פעמי
משהו מכיר תוכנה חינמית או האם יש אותה למשהו והוא מוכן להמיר לי תמורת תשלום?

התכוונת לתרגום OCR?
כי נראה לי שיש לגוגל כלי חינמי כזה שממיר תמונה למילים

• הוסף לסימניות
יש לרחמים יעקובוב תוכנה שעובדת מאוד יפה. מנסיון אישי. אפשר גם ללמד את התוכנה עד שהיא קולטת..
קניתי את זה בעבר ב600 ש"ח. איני יודע מה המחיר היום. ואולי גם הגירסה השתנתה לטובה.
אפשר לעיין בקטלוג שלו כאן

file:///C:/Users/1D90~1/AppData/Local/Temp/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92.html

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה תרגום אני צריכה המרת סריקה לטקסט
איך קוראים לתוכנה של גוגל?

זה עושה גם וגם
אבל זה רק בטלפונים ''חכמים''
כלומר פותחים את גוגל טרנס המפורסם
לוחצים על מצב צילום
ואוטומטית הוא סורק כל טקסט שיש בתמונה
הופך למילים וגם מתרגם
לא מומלץ לטקסט שיש עניין בניסוח שלו!!!
אבל הנה קישור אחר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם שם זה לא עובד מי יודע מה...

השתמשתי לתרגום קבלות
בשפה זרה (לא אנגלית)
והיה בסדר גמור. כלומר המשמעות הובנה.
אבל ברור שזה מתרגם זוועה כמו תרגום גוגל;)

• הוסף לסימניות
אני צריכה את רוב הטקסט רק בעברית
לא תרגום
רק המרה לטקסט חי

• הוסף לסימניות
עדיין לא הסדרתי
האם יש פה משהו שיש לו תוכנת המרה ויכול בתשלום להמיר לי מספר קבצים סרוקים לוורד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את זה כאן במתמחים אתה צריך להרשם בשביל לראות את הקישור
שים לב לכבות את האנטי וירוס ולא להדליק עד שמכניסים את התיקייה של התוכנה לרשימת המותרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה