קבצים המרת קבצי וידיאו

• הוסף לסימניות
אני עורכת סרט בMOVIE MAKER
הסרטונים שיש לי הם MP4
לאיזה קובץ עדיף יותר להמיר ל WMV או ל AVI
צריכה תשובה דחוף. תודה

• הוסף לסימניות
בוא נאמר ש AVI הוא פפורמט גמיש יותר שנתמך יותר.

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם.
יש לי דיסק און קי עם סרטונים אבל הם לא עולים ב-DVD.
למה צריך להמיר אותם?
ואיך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם.
יש לי דיסק און קי עם סרטונים אבל הם לא עולים ב-DVD.
למה צריך להמיר אותם?
ואיך עושים את זה?
לקובץ MP4 באמצעות תוכנה להמרת סרטונים - 'פורמט פקטורי (הדרכה קצרה שכתבתי במק"א)

פורמט פקטורי בגרסה החדשה להורדה מהאתר הרשמי פתוח בנטפרי
%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%9F-%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99-jpg.1524375

כך תראה התוכנה בהרצה. כמוצ"ב משמאל.

ב. כשתגררו את הקובץ שיר/סרטון ללוח התוכנה, יפתח לכם חלון עם מגוון אפשרויות המרה. (במקום לגרור אפשר גם לבחור דרך הלוח)

ג. בחרו סוג פורמט וידאו, אודיו, תמונה. במקרה הזה בחרו 'וידאו' קובץ MP4

ד. לאחר שבחרתם, שורת ההמרה תופיע בלוח. תאשרו התחל בכפתור הירוק שמופיע באזור העליון.

ה. בנוסף התוכנה מציע מגוון אפשרויות עריכה, כמו לדחוס את הסרטון/אודיו (ע"י חיתוך או המרה לאיכות בינונית) לחתוך, למזג עם סרטון נוסף, או להלביש עליו אודיו אחר, וכמובן להאט או למהר ווידאו ועוד.

• הוסף לסימניות
לקובץ MP4 באמצעות תוכנה להמרת סרטונים - 'פורמט פקטורי (הדרכה קצרה שכתבתי במק"א)

פורמט פקטורי בגרסה החדשה להורדה מהאתר הרשמי פתוח בנטפרי
%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%9F-%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99-jpg.1524375

כך תראה התוכנה בהרצה. כמוצ"ב משמאל.

ב. כשתגררו את הקובץ שיר/סרטון ללוח התוכנה, יפתח לכם חלון עם מגוון אפשרויות המרה. (במקום לגרור אפשר גם לבחור דרך הלוח)

ג. בחרו סוג פורמט וידאו, אודיו, תמונה. במקרה הזה בחרו 'וידאו' קובץ MP4

ד. לאחר שבחרתם, שורת ההמרה תופיע בלוח. תאשרו התחל בכפתור הירוק שמופיע באזור העליון.

ה. בנוסף התוכנה מציע מגוון אפשרויות עריכה, כמו לדחוס את הסרטון/אודיו (ע"י חיתוך או המרה לאיכות בינונית) לחתוך, למזג עם סרטון נוסף, או להלביש עליו אודיו אחר, וכמובן להאט או למהר ווידאו ועוד.
נשמע שאתם מבינים בתוכנה
האם אפשר להגביר עוצמת ווליום בסרטון עם שמע חלש?
תודה

• הוסף לסימניות
כשאני מבצעת הורדה מהאתר הרשמי, ההורה נכשלת וכתובה הערה - נחסמה הורדה לא מאובטחת.
מישהי יכולה לשלוח לי את התוכנה להתקנה במייל?

• הוסף לסימניות
איך אני יכול להמיר קובץ פי די אף לקובץ שמע ? דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה