כללי המרת קובץ EPS ל- jpg

• הוסף לסימניות
יש לי כמות עצומה של קבצי EPS אני צריך להמיר אותם לקבצי JPG האם מישהו יוכל להדריך אותי איך ניתן לבצע את הפעולה בצורה הפשוטה ביותר.

תודה מראש
דודו:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש אפשרות דרך batch בפוטושופ.
אין לי מושג איך עושים את זה בדיוק אבל נראה לי שלוקחים קובץ אחד, "מקליטים" אקשן שעושה פעולה של שמירה לJPGE ועוצרים את ההקלטה. אח"כ סוגרים את הקובץ ומחילים את האקשן ע"י פקודת batch (תחת תפריט automate בלשונית file) על כל התיקייה של קבצי הEPS וזה יעשה את השינוי אוטומטית.
חשוב לשים לב: כל הקבצים צריכים להיות באותה תיקייה, ואם יש לך צורך גם בקבצים המקוריים תעתיק את התיקייה לפני הפעולה.

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הקבצים באותו תקיה

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך עושים את זה במדוייק

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
1. פותחים תמונה אחת מהתיקיה בפוטושופ.

2. ניגשים לתפריט window, ואז לוחצים על Action.

3. לוחצים 'הקלט' (ריבוע קטן בחלונית), נותנים שם לפעולה (צריך לזכור אותו אח"כ).

4. עושים שמירה לJPEG. מאשרים.

5. מפסיקים את ההקלטה של פוטושופ.

6. ניגשים לתפריט File>Automate>Batch

7. בחלק העליון Play בוחרים את הפקודה שהקלטת.

8. בחלק השני לוחצים על 'עיון' ובוחרים את התיקיה הרצויה.

9. מאשרים

10. תמיד בשמירה לJPGE ישנה חלונית המאפשרת לקבוע את רמת הדחיסה של התמונה בין 1-12, לאחר הבחירה חייבים ללחוץ OK. החלונית הזו תצריך אותך להמתין ליד המחשב ולהקיש 'אנטרים' אחד אחרי השני. לכן:

11. לחפש משהו כבד באיזור המחשב, (מחורר, ספר וכדו') להניח אותו על קצה המקלדת ב'אנטר' הקטן.

12. ללכת להכין קפה.

*נרשם מהזיכרון, מקוה שאין טעויות.
*ישנם כל מיני אופציות בחלון, כמו קביעות מה יעשה המחשב בזמן שגיאות וכדו'

• הוסף לסימניות
1. פותחים תמונה אחת מהתיקיה בפוטושופ.

2. ניגשים לתפריט window, ואז לוחצים על Action.

3. לוחצים 'הקלט' (ריבוע קטן בחלונית), נותנים שם לפעולה (צריך לזכור אותו אח"כ).

4. עושים שמירה לJPEG. מאשרים.

5. מפסיקים את ההקלטה של פוטושופ.

6. ניגשים לתפריט File>Automate>Batch

7. בחלק העליון Play בוחרים את הפקודה שהקלטת.

8. בחלק השני לוחצים על 'עיון' ובוחרים את התיקיה הרצויה.

9. מאשרים

10. תמיד בשמירה לJPGE ישנה חלונית המאפשרת לקבוע את רמת הדחיסה של התמונה בין 1-12, לאחר הבחירה חייבים ללחוץ OK. החלונית הזו תצריך אותך להמתין ליד המחשב ולהקיש 'אנטרים' אחד אחרי השני. לכן:

11. לחפש משהו כבד באיזור המחשב, (מחורר, ספר וכדו') להניח אותו על קצה המקלדת ב'אנטר' הקטן.

12. ללכת להכין קפה.

*נרשם מהזיכרון, מקוה שאין טעויות.
*ישנם כל מיני אופציות בחלון, כמו קביעות מה יעשה המחשב בזמן שגיאות וכדו'

• הוסף לסימניות
אהבתי סעיפים 11, 12.:)
אחר כך להניח את המשהו הכבד על העכבר בקליק השמאלי, בשביל לסגור את כל התמונות שייפתחו אוטומטית אם לא תגמור מהר את הקפה......:D

• הוסף לסימניות
תודה ענקיית!!!!!!!!!!!!

אני ינסה מקווה שיעבוד

תודה
דודו10

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההדרכה המפורטת!:)
בדיוק גמאני נתקלתי באותה בעיה..
ועד שהספקתי להתלהב שזה עובד, שמתי משו כבד על האנטר, ובאתי כבר לזוז להכין את הקפה..
ואז-
הוא כתב לי בעית שגיאה, שהאפשרות היחידה זה ללחוץ, אוקי, וזה מוביל שוב לאותה בעיה וחוזר חלילה...:mad:

יש פיתרון?
הקפה מחכה ליי...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תפסיקו להתעקש על האקשנים.
אנחנו לא עובדים על גרסת CS
תתעוררו!!
מCS2 (כמדומני) ומעלה ,יש פונקציות הרבה יותר חכמות.
קובץ>סקריפט> מעבד תמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;382982:
אהבתי סעיפים 11, 12.:)
אחר כך להניח את המשהו הכבד על העכבר בקליק השמאלי, בשביל לסגור את כל התמונות שייפתחו אוטומטית אם לא תגמור מהר את הקפה......:D

עם ישראל עקשן:)
מסמנים 'וי' בהגדרות של התעלמות מפתיחת ושמירת קובץ.

על ספר כבד הייתי מוותר.
על קפה? ממש לא:)

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות לעשות מהאקשן דרופלט, שזה יישום עצמאי שעליו ניתן לגרור את התיקיה המבוקשת,
אין כל סיבה להשתמש ב"משהו כבד" אם בהגדרות יצירת הדרופלט נותנים לו מקום ששם יישמרו הקבצים לאחר הפעולה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;383797:
עם ישראל עקשן:)
מסמנים 'וי' בהגדרות של התעלמות מפתיחת ושמירת קובץ.

על ספר כבד הייתי מוותר.
על קפה? ממש לא:)

אל תוותר,
רק תזהר שהקפה לא ישפך על הספר :)

מה זה השיטות האלה :)

• הוסף לסימניות
אצלי המקלדת מזמן חלבית:) אני רציני.

צריך ללחוץ חזק על מקש הרווח.

• הוסף לסימניות
תפסיקו להתעקש על האקשנים.
אנחנו לא עובדים על גרסת CS
תתעוררו!!
מCS2 (כמדומני) ומעלה ,יש פונקציות הרבה יותר חכמות.
קובץ>סקריפט> מעבד תמונות.
יש גם אפשרות לעשות מהאקשן דרופלט, שזה יישום עצמאי שעליו ניתן לגרור את התיקיה המבוקשת,
אין כל סיבה להשתמש ב"משהו כבד" אם בהגדרות יצירת הדרופלט נותנים לו מקום ששם יישמרו הקבצים לאחר הפעולה..
אפשר בבקשה הסברים?

• הוסף לסימניות
'דרופלט', מפעיל את ה'אצווה' ב'אקשן', כביכול ללא צורך בהפעלת פוטושופ, אלא גם בזריקת קובץ לתוך האייקון שנמצא בשולחן העבודה. (דיברתי סינית).

כעת אדבר בעברית.
סקריפט "מעבד התמונות" הוא אקשן הרבה יותר חכם ממה שאתם חושבים.
הוא פותח תיקייה שלימה וממיר אותה לפורמט שאתם רוצים, יכול לשנות גם את הגודל של התמונה ולהקטינה ללא עיוות.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל העוזרים
ניסיתי ולא ממש הצלחתי
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי הסבר יותר מפורט
יש לי פוטושופ בעברית CS אני חייב בדחיפות להמיר כמות מרובה של קבצי EPS
תודה מראש
דודו10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה