המרת קובץ MOV

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מנסה להוסיף קבצים של וידאו במובי מייקר, יש לי סרטים ממצלמה שהסיומת MOV.
והוא לא נותן לי להוסיף אותם..., איך אני ממירה את זה לסוג קובץ שיתקבל במובי מייקר?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;2171212:
שלום,
אני מנסה להוסיף קבצים של וידאו במובי מייקר, יש לי סרטים ממצלמה שהסיומת MOV.
והוא לא נותן לי להוסיף אותם..., איך אני ממירה את זה לסוג קובץ שיתקבל במובי מייקר?
תודה!!

כמה תשובות אפשריות:

1. לטעון קודק מתאים. הכי פשוט מבחינת אתרים מזוהים זה:
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26829

2. המרת הסרטים שהם די כבדים לפורמט mp4 דרך תוכנות כמו Format Factory גירסא 3.9.5.0 נכון להיום. http://formatfactory.he.downloadastro.com/

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!
כשאני משנה בפורמט פקטורי לקובץ אחר, הוא מציג לי את הסרט במהירות של שניה אחת.
יש משהו בהגדרות שם שצריך לשנות? (ניסיתי בכמה סוגי קבצים והכל אותו דבר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי;2172076:
נסי להתקין קוויק טיים
זה יכול לפתור את הבעיה
http://software.efind.co.il/download-89452

חסום לי.
אני רואה שבפקטורי יש שם אפשרות לשחק עם ההגדרות... אבל אני לא יודעת למה לשנות...:confused:
יש שם קצב דגימה, ופריים בשניה,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;2172250:
חסום לי.
אני רואה שבפקטורי יש שם אפשרות לשחק עם ההגדרות... אבל אני לא יודעת למה לשנות...:confused:
יש שם קצב דגימה, ופריים בשניה,

הכנתי משהו קצר שאולי יעזור.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• Format Factory.pdf
    KB 409.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
יש דבר כזה פורמט וידאו MJPEG ?
יש לי נגן שרק את זה הוא תומך.
מישהו יודע אולי איך ממירים לזה?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מה הענין להקפיץ כ"כ הרבה אשכולות ישנים??

תפתחו אשכול חדש עם השאלה ומי שיוכל ישמח לעזור לכם..

לא נחמד לפתוח כמה אשכולות רצופים שהוקפצו ובכולם אותה השאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 77444;2431929:
מה הענין להקפיץ כ"כ הרבה אשכולות ישנים??

תפתחו אשכול חדש עם השאלה ומי שיוכל ישמח לעזור לכם..

לא נחמד לפתוח כמה אשכולות רצופים שהוקפצו ובכולם אותה השאלה...

מצטער, אני די חדש פה ולא יודע מה זה אשכולות מוקפצים... חשבתי שמוקפצים הולך רק עם ירקות ולא עם פירות...
רק רציתי שכולם יראו את השאלה, זה די דחוף לי.
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה