המרת קובץ PPTX (מצגת בפאורפווינט) ל AVI

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
היום יש לסבא וסבתא שלי 50 שנות נישואים, והכנו להם ערב מיוחד עם כל בני המשפחה..
בין התוכניות בערב, אמורה להיות מצגת בפאורפויינט, בDVD.
אך כרגע אני לא מצליח להמיר את הקובץ PPTX אל קובץ AVI או כל קובץ אחר שנתמך על ידי DVD.
חשוב לציין - אני צריך שהשירים בין המצגות ישארו..
אם למישהו יצא להתנסות עם זה , אשמח לקבל עזרה, הנושא ממש חשוב לי.

• הוסף לסימניות
בתוכנת עריכת הסרטים של Camtasia Studio 6 קיימת האפשרות הזו - להמיר מצגת אופיס לסרט
אתר החברה:
http://www.techsmith.com/camtasia.asp
<!-- / message --> <!-- sig -->

• הוסף לסימניות
אגב, זה ממיר את המצגת עם השירים בזמן המתאים שלהם כמו במצגת?

• הוסף לסימניות
עמי,
יש לך ניסיון אישי בזה?

אני פעם עבדתי כמה שעות טובות בחיפוש ברשת ובסוף נפרדתי מכמה עשרות שקלים על תוכנה שעושה את זה מעולה.

• הוסף לסימניות
כן - רק שזה טריאל

• הוסף לסימניות
אחרי יום עמוס , מ-6 בבוקר במאבקים להמיר את הקובץ , הצלחתי :)
למי שמתעניין - E.M. Free PowerPoint Video Converter V2.90 (Freeware)
ניתן להוריד אותה מכאן: http://www.effectmatrix.com/PowerPoint-Video-Converter/Free-PowerPoint-Video-Converter.htm
בגרסאת TRIAL, אגב מי שמעוניין , רכשתי מהפזיזות את התוכנה, על אף שהיה ניתן לעשות זאת בTRIAL , מאחר ואין לי שימוש בה , מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו את הפרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה