המרת קובץ

• הוסף לסימניות
אודה לכל מי שיכול לעזור לי בהמרת PDF לקובץ וורד...
אני מנסה לעשות העתק הדבק אך יוצא כתב משובש...
רבותי, זו עזרה דחופה...
תודה לכל מי שיתנדב לעשות זאת בשבילי...

• הוסף לסימניות
תשלח לי למייל ואני יכולה לנסות בשמחה לא בטוחה שאצליח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תחפש מישהו שיש לו אופיס 2013.
שם מותקן בוורוד אופציה להמיר פי די אף בצורה מאוד איכותית.

• הוסף לסימניות
לפעמים כשעושים העתק הדבק זה יוצא משובש וכשמדביקים מהלוח זה נדבק טוב, אצלי בכ"א.
אגב, יש לי אופיס 2013 אם אתם רוצים עזרה, בשמחה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור באמצעות תוכנת איביי פיין ריידר.

• הוסף לסימניות
חברים, זה ממש דחוף!!!
יש מישהו או מישהי שיכול/ה לעזור בענין?

• הוסף לסימניות
האם הקובץ סרוק או שנבנה בתכנה?
האם ידוע לך איזו תכנה יצרה אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי111;1329708:
חברים, זה ממש דחוף!!!
יש מישהו או מישהי שיכול/ה לעזור בענין?

אתה רוצה לשלוח לי את הקובץ כדי שאנסה אם ניתן להעתיק?

• הוסף לסימניות
אם התווים לא מוזרים במיוחד, נסה להעתיק מPDF לפנקס רשימות ומשם לוורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה