המדריך היומי המרת קלטות וידאו

• הוסף לסימניות
יש לי קלטות וידאו קטנות (של מסרטה)
מחפשת מישהו שמבין ויודע איך להמיר אותן?
או אולי יש איזו תוכנה שיכולה בעצמי להמיר?
אשמח לעזרה בנידון...
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי קלטות וידאו קטנות (של מסרטה)
מחפשת מישהו שמבין ויודע איך להמיר אותן?
או אולי יש איזו תוכנה שיכולה בעצמי להמיר?
אשמח לעזרה בנידון...
תודה!
שלום וברכה! אני מחפש מופעים ישנים של פעם בוידאו. דברים נדירים שלא יצאו לאור.

יש לך במקרה כאלו בקלטות וידאו? אני אשמח לשלם על חומר טוב מפעם. תודה!

• הוסף לסימניות
אבדוק זאת.
אילו הופעות אתה מחפש? פייטנים? זמרים או מה?

• הוסף לסימניות
אבדוק זאת.
אילו הופעות אתה מחפש? פייטנים? זמרים או מה?
הופעות של מרדכי בן דוד אברהם פריד פרחי מיאמי מהז'אנר הזה.
גם אם יש רק כמה דקות של דבר נדיר שאתם או חבר שלכם הסריטו מאותם הימים, זה היה שווה הכל!
אני אביא לכם בתמורה מלא הופעות שרק לי יש, ואשלם על ההמרה בלי נדר.
אשמח אם תוכל לשלוח צילום של הקלטות והקבצי וידאו שיש לכם.
השאלה היא איך נמשיך להתכתב בפרטי? כי לתת כאן מספר או אימייל אסור לנו.
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
אין לי הופעות שלהם, יותר פייטנים וכזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה