מידע שימושי המרת שוקולד מריר

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מתכון עם 2 חבילות שוקולד מריר ויש לי רק אחת,יש אפשרות להחליף את השאר בקקאו, סוכר וכו'?
וא"כ איך ממירים?ובמה בדיוק?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איזה מתכון זה? של עוגה?
אם זה עוגה - אני הייתי שמה קקאו או אפילו שוקו יותר מומלץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1141776:
איזה מתכון זה? של עוגה?
אם זה עוגה - אני הייתי שמה קקאו או אפילו שוקו יותר מומלץ

כן לעוגה.
אבל כמה לשים? ורק שוקו מספיק?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם משהו דומה: 6 כפות סוכר, 2 כפות קקאו, 30 ג' מרגרינה.

• הוסף לסימניות
העתקתי מהרשת

יחס המרה בין קקאו לשוקולד:
100 ג' שוקולד מריר = 100 ג' קקאו +50 ג' חמאה + כ- 30 ג' סוכר

לגבי השינוי בטעם ובמרקם, צריך לבדוק כל מתכון לגופו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1141781:
כן לעוגה.
אבל כמה לשים? ורק שוקו מספיק?
האמת היא שקשה לי להגיד לך כמויות כי אני פשוט שופכת כמה שנראה לי

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה
אבל אני מחפשת בשביל ציפוי לאיזה עוגה ואני צריכה את התחליף נוזלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה