המרת שרטוט

• הוסף לסימניות
קניתי בית חדש ויש לי את השרטוט שלו יש תוכנה או אפליקציה שאפשר להפוך את השרטוט לתלת מימד.. ואחרי זה לעצב את הבית?

• הוסף לסימניות
יש SKETCHUP, אבל צריך את התוכנה וכמובן לדעת לעבוד בה.
יכול להיות שקיימות עוד תוכנות ,זה מה שאני יודעת.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש חברה Visual Estate שעושה את זה אבל זה רק לחברות.. אני יכול גם?

• הוסף לסימניות
אם השרטוט לא בנוי מלכתחילה בתלת מימד כמו ברוויט (מסתבר),
הדרך היחידה היא לבנות מחדש בתלת מימד...
אין המרה.

• הוסף לסימניות
אתה צריך לפנות למודליסט/ אדריכל/ מעצבת שיעזרו לך בזה. אין אפשרות אוטומטית... (ולא בחינם בטח)

• הוסף לסימניות
מאמינה שבשנת 2050 כבר תהיה כזו תוכנה וכבר לא יצטרכו מעצבי פנים ;)
נכון לעכשיו אין תוכנה שבקליק השרטוט הדו מימדי הופך לתלת ...וגם אם כן יש צורך ללמוד את התוכנה והממשק שלה
וצריך גם לדעת לעצב ולתכנן נכון ריהוט גדלים וחלוקה וכו
אני מכירה מלמעלה תוכנה חינמית לשרטוט של בית ויש לה הדרכות חינמית לתוכנה אולי תנסו http://www.sweethome3d.com/
רק קחו בחשבון שלוקח לא מעט זמן ללמוד ולהתעסק בזה ...ותזכרו שזמן = כסף תבדקו אם זה יחסוך לכם משהו :rolleyes:

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה