כללי המרת תמונה לpdf

• הוסף לסימניות
איך אפשר להמיר לpdf באיכות טובה יותר מה"תרייס" באילוסטרייטור??
תודה

• הוסף לסימניות
מה הפירוש להמיר לPDF?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אולי הכוונה לווקטורי?

• הוסף לסימניות
פי די אף אפשר ליצור מכל תוכנות אדובי דרך פרינט>לבחור מדפסת פי די אף (אפשר גם פוסטקריפ ולהמיר אח"כ בדיסטילר) ויוצאת איכות גבוהה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכון לא הסברתי את עצמי ברור.
אני מתכוונת איך להפוך תמונה לוקטורי ושתהיה זהה למקור.
אני מקבלת לוגו בgpj- אז איך אני הופכת אותו לוקטורי זהה ושווה בדיוק ללוגו.
כי בטרייס של אילוסטרייטור זה לא הופך יפה, ובעיקר רואים את זה על הפונטים שמתעוותים ומתעגלים.
תודה

• הוסף לסימניות
לשחזר ידנית....

עכשיו ברצינות:
תוכנת ה"טרייס" כוללת בתוכה אפשרויות והגדרות רבות, כמו רמת החלקה, מרווח בין צמתים, רמות אפור וכו' (ככה זה בטרייס של קורל ואני מאמין שגם באילוס זה אותו דבר) נסי לשחק איתם עד לקבלת התוצאה הקרובה ביותר.
בכל מקרה תזדקקי אח"כ לעבודה ידנית בשיפוץ התוצאה, תלוי באיכות המקור כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה