עזרה המשגיח-הרב דב יפה זצ"ל

• הוסף לסימניות
מחפשים תמונות איכותית של המשגיח הרב דב יפה זצ"ל בישיבת כנסת חזקיהו ברכסים.
וכן של הרב שטינמן זצ"ל.
תמונות איכותיות.
נשמח לתגובות,תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
11266_tumb_600Xauto.jpg

• הוסף לסימניות
מחפשים תמונות איכותית של המשגיח הרב דב יפה זצ"ל בישיבת כנסת חזקיהו ברכסים.
וכן של הרב שטינמן זצ"ל.
תמונות איכותיות.
נשמח לתגובות,תודה לכולם!
יש לי מישהו ברכסים שיש לו תמונה מדהימה של המשגיח זצ''ל. (התורמים של רשת הכוללים ''מגיני ארץ '' מקבלים ממנו את זה.)
אני יכולה לברר לך פרטים.
זה תמונה איכותית של שוקי לרר.
לאיזב צורך את צריכה את זה.
יש לי הרבה תמונות שצולמו אבל במצלמה קומפקטית.

• הוסף לסימניות
תוכלי לברר לי מה מחירה במגיני ארץ?

במצלמה קומפקטית גם טוב,אשמח אם תשלחי למייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה קליפים על רבי דוב יפה זצוק"ל
כל התמונות מוגנות בזכויות יוצרים
ולכן אם את רוצה כמה תמונות פני לאישי ואפנה אותך ללקוח שלי.

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה קליפים על רבי דוב יפה זצוק"ל
כל התמונות מוגנות בזכויות יוצרים
ולכן אם את רוצה כמה תמונות פני לאישי ואפנה אותך ללקוח שלי.
שלחתי באישי...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה