דרוש מידע "המשחה הכתומה"- מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
קיבלתי המלצה על משחה לשיקום העור,

בשם "המשחה הכתומה"

מישהו מכיר?

ואיפה ניתן להשיג בארץ?

כל מידע בנושא יעזור!

• הוסף לסימניות
אם מדובר על משחת סיקלפט של AVENE הצרפתית,
ניתן להשיג בסופר פארם

• הוסף לסימניות
מתכוונת למשחה לכויות?
של קליין?

• הוסף לסימניות
אם זה קליין אני יודעת להמליץ לך - לא יודעת לכל בעיה-
הבן שלי נכווה קשות בידיים והמשחה הזו הצילה אותו, אין צלקות והכל חלק
מטפל ומוכר בבני ברק - קליין ברחוב ר' טרפון
אין לי את המספר כרגע. אפשר לבדוק בספר טלפונים.

• הוסף לסימניות
המשחה של קליין זו המשחה של גרין וזו המשחה הכתומה
משקמת עור אחרי פציעות מכל הסוגים
יש הרבה מוקדי מכירה בארץ, מאיפה אתם?

• הוסף לסימניות
אם זה קליין אני יודעת להמליץ לך - לא יודעת לכל בעיה-
הבן שלי נכווה קשות בידיים והמשחה הזו הצילה אותו, אין צלקות והכל חלק
מטפל ומוכר בבני ברק - קליין ברחוב ר' טרפון
אין לי את המספר כרגע. אפשר לבדוק בספר טלפונים.
הוא גר ברח' אליעזר (זו פניה מרבי טרפון)
שמו הפרטי - נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה