המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
אני שמחה לראות שלא רק אני ישבתי על הכנת יומולדת לילדה לא מוכרת שנראה שיש לה הורים שידאגו לה בעצמם ;)

האותיות כל פעם במקום אחר, אבל אם משחקים הרבה פעמים בסוף לומדים איפה, יכולים להיות בכל אחד מהחדרים, בעיקר בסלון מתחת לספה או באקווריום, יש את המרפסת קפה אני לא יודעת איך לקרוא לה ליד הנדנדה העגולה בצד ימין של הבית גם שם תמיד יש הפתעות,

הבלונים כמו שכתבו במדף מילימטר מהבובה ההולנדית...

נכתב ע"י שרול90;1506653:
ואיפה נמצאים שלושת האותיות?

זה משתנה ממשחק למשחק אבל הנה חלק
באקוריום
מתחת לספה
בחוץ ליד הדואר
בחדר איפה שהסרטים
בחדר כביסה איפה שהשלט
זה המקומות שעלו לי עכשיו

נכתב ע"י מקופלת;1506689:
מה יותר מהנה? המשחק או קריאת האשכול????
חחחחחחח

אבל אני מבינה את זה... רק שזה קטע... :D:D

מקופלת, אני חושבת שלשחק זה לא רק מהנה אלה בכלל ממכר!!!
אבל אם לא ניסית , אל תנסי ..... תשמעי בקולי..;)

ביומולדת לשירה אני צריכה ללחוץ על ESC או אנטר בין משפט למשפט ואם אני לא לוחצת הדובי ממשיך לעשות עם הפה כאילו הוא מדבר ולא שומעים כלום, נתקלתם בזה אולי?

נכתב ע"י תמים;1505042:
לכל אלו שהמשחק יום הולדת לשירה לא עובד טוב, רק ע"י לחיצה על רווח ו'esc', גיליתי משהו מעניין:
לפני שתתחילו לשחק, תגררו את קובץ ה-setup שיש שם לתוך הדוסבוקס, יפתח לכם תמונה מעוותת של הדובי, תלחצו אנטר, יפתח לכם רשימה,
ברשימה הזו תבחרו באופצייה אחת לפני האחרונה, פעמיים אנטר, ולסגור את הדוסבוקס.
עכשיו תגררו לתוך הדוסבוקס את קובץ ה-go, והמשחק יעבוד חָלָק ללא צורך בהקשה כל הזמן על מקשים מיותרים.
..

נכתב ע"י malky gold;1506784:
ביומולדת לשירה אני צריכה ללחוץ על ESC או אנטר בין משפט למשפט ואם אני לא לוחצת הדובי ממשיך לעשות עם הפה כאילו הוא מדבר ולא שומעים כלום, נתקלתם בזה אולי?

כן ויש פה פתרון באחת ההודעות
בתקיה של המשחק יום הולדת לשירה יש קובץ 'סטאפ' גוררים אותו לסמל 'דוסבוקס' ונפתח דובי מעוות לוחצים עליו ובוחרים עם החץ את השורה אחת לפני האחרונה. לוחצים 'אנטר' וסוגרים ואז גוררים את הקובץ 'גו' מתוך התיקיה וגוררים ל'דוסבוקס' והכל פועל מצוין!
תהני! ותני לי לטעום מהעוגה...;)

משהו יכול לסביר איך משחקים ''נמלולים'' ??
לא הבנתי בדיוק איך זה עובד..

חחח.. איזה כייף לקרוא שאני לא המשועממת היחידה שמשחקת במשקחים של ילדים...

ועכשיו אני מרשה לעצמי לנדנד- אולי מישהו יכול להוריד את המשחק "אמא אווזה" לפה?
תודה על הכל!!!!!!!!!

הוראות לנמלולים (כשהייתי קטנה רק צפיתי באחים המשחקים, אתמול הרגשתי גדולה, תודה למי שהעלה...)

המטרה- להביא את הנמלולים לבית שלהם. בכל שלב יש אחוז מסוים של נמלולים שחייבים להגיע הביתה בשלום.

בדרך יש להם מכשולים, אותם יש דרכים שונות לעבור- טיפוס, צניחה, חפירה לכוונים שונים, בנית גשר.

לדוגמא אם בין הנמלולים לבית שלהם יש קיר חוסם צריך להשתמש בפונקצית החפירה, להפעיל אותה על אחד הנמלולים כשהוא מתקרב לקיר, והוא חופר בשביל כולם את הדרך.

יש גם פונקציה של "מחסום"- משתמשים באחד הנמלולים כחוסם לשאר הנמלולים שלא יפריעו לאחד שחופר/ בונה גשר.

זה בגדול ההוראות, כמובן שצריך קצת מחשבה כל שלב איך לעבור בצורה הטובה ביותר.

הכי מצחיק זה שפעם כל המשחקים האלו היו המרכיב של המחשב. זוכרים "מחשב דיסק קשיח"- והוא עוד היה מהמשוכללים שהיה בפנים את המשחקים ולא היה צריך להכניס דיסקטים. :D:D:D:D
(לצעירות: היינו מדליקים את המחשב והיה נפתח מסך כחול עם רשימה של משחקים... וזהו:eek: )

ו.. גם היו משחקים שלא היה אפשר לצאת מהם אלא רק לכבות את המחשב ולהדליק שוב :):)

אבל החיים היו יפים! מאוד!!

נכתב ע"י תקוה;1507121:
גם ילדייך יגידו על הימים היום שהם היו יפים.

ככה זה...

וגם אנחנו עוד 20 שנה נספר לילדינו אלו חיים יפים היו לנו לפני 20 שנה.
והדור של היום.....
כשאני הייתי בגיל שלך , לא העזתי לדבר ככה למבוגרים!!!
מוכר?? :D

נכתב ע"י pinati;1507063:
ו.. גם היו משחקים שלא היה אפשר לצאת מהם אלא רק לכבות את המחשב ולהדליק שוב :):)

זה לכאורה נשמע פשוט...
אבל עד שהמחשב היה נדלק....
היית יכולה כיום לשחק עוד 80 משחקים בזמן ההמתנה לווינדוס שיואיל בטובו לעלות.:D

הנחש המתארך!!!!!
דכוור לי מגיל ילדות
היתי בכיתה ג'

איזה כיף לשחק שוב!!!!!!!!!!
תודה

גם לכם המשחק נפתח בחלון קטן ולא מצליח לגדול לכל המסך?

יש משהו לעשות עם זה?

נכתב ע"י bracha;1507864:
גם לכם המשחק נפתח בחלון קטן ולא מצליח לגדול לכל המסך?

יש משהו לעשות עם זה?

תלחצי alt+enter.

נכתב ע"י Efratush;1507654:
זה לכאורה נשמע פשוט...
אבל עד שהמחשב היה נדלק....
היית יכולה כיום לשחק עוד 80 משחקים בזמן ההמתנה לווינדוס שיואיל בטובו לעלות.:D
הו, מי ידע אז מה זה ווינדוס?
שיחקנו על דוס, עשינו dir כדי לחפש את קובץ ההפעלה
והיינו מגחכים על הקשר בין שולמית אלוני למחשב.

נכתב ע"י GRN;1508033:
הו, מי ידע אז מה זה ווינדוס?
שיחקנו על דוס, עשינו dir כדי לחפש את קובץ ההפעלה
והיינו מגחכים על הקשר בין שולמית אלוני למחשב.

חחחחחחח
החזרת אותי אחורה 30 שנה.

היה לנו דיסק עם 10 משחקים היה פרצוף כזה והיינו צריכים לעבור כביש עם מיטות כאלה.

נכתב ע"י bracha;1508058:
חחחחחחח
החזרת אותי אחורה 30 שנה.

היה לנו דיסק עם 10 משחקים היה פרצוף כזה והיינו צריכים לעבור כביש עם מיטות כאלה.

משוכללים אתם מה זה הכניסו לכם 10 בכל דיסק??

יש עוד באיזשהו מקום את הדיסקים האלה השחורים הגדולים?:confused: שהצעירים יראו עם מה התמודדנו:D

אני זוכרת שהיה לנו הראשונים בשכונה מדפסת ולא סתם היא היתה צבעונית לא יכולה לשכוח איך הגיעו כל החברות ופתחתי והראיתי להן מאיפה יוצא כל צבע והיה כאלה חורים בצדדים של הדפים ולכולם יצא העיניים....

וואי איזה זכרונות, לי יש בבית מכונת צילום גדולה של A3 והילדים שלי בטוחים שבכל בית יש מכונת צילום ונגשים ומצלמים עיתונים ודפי עבודה שיהיה לכל השכנים והחברים, אם היו רואים את הדפים שיצאו אצלינו מהמדפסת לא היו מבינים בכלל מה זה העב"מ הזה;)

נכתב ע"י bbr;1508084:
מ
אני זוכרת שהיה לנו הראשונים בשכונה מדפסת ולא סתם היא היתה צבעונית לא יכולה לשכוח איך הגיעו כל החברות ופתחתי והראיתי להן מאיפה יוצא כל צבע והיה כאלה חורים בצדדים של הדפים ולכולם יצא העיניים....

מדפסת צבעונית?
אפילו לא חלמנו על זה, זה לא היה קיים.
היה לנו את המדפסת עם הדפים עם החורים בצד.

אוי, היו ימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה