המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תעדכנו אם הצלחתם והמשחק עובד בסוף...

• הוסף לסימניות
אני רואה שהקדימו אותי.. בכל אופן בהצלחה רבה!
ויש באתר 'מסע אל העבר' עוד משחקים נוסטלגיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1499160:
אני רואה שהקדימו אותי.. בכל אופן בהצלחה רבה!
ויש באתר 'מסע אל העבר' עוד משחקים נוסטלגיים...

העיקר הכוונה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חתיכת נוסטלגיה

• הוסף לסימניות
ווואוווווווו
הייתי אלופה במשחק הזה. ממש עשה לי חשק :)
אבל המחשב שלי לא מקבל את זה :(

• הוסף לסימניות
תורידי את 2 התוכנות
תתקיני את שתיהן
אחר כך תגררי את האייקון של המשחק אל האייקון של הדוסבוקס.
זה עובד

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה להוריד, זה נותן לי הוראה הארכיון מקולקל, מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח את תיקיית המשחק

(אחרי שהתקנתי את התוכנה) וזה מה שמופיע:

קבצים מצורפים

• לא חוקי.pdf
    KB 182 · צפיות: 422
  • הוסף לסימניות
העתקה מהסבר שנתנה לי פעם R.Design.

"יש כאן מדריך התקנה. את לא צריכה ללחוץ פעמיים על האייקון בשביל להפעיל (לפי התמונות שצירפת אני מנחשת שזה מה שעשית) אלא רק ליצור קיצור דרך של דוסבוקס על שולחן העבודה - שיהיה שם אייקון כמו בתמונה המצורפת. אח"כ להוריד את המשחק, לחלץ, ולגרור קובץ בשם GO שנמצא בתיקיה המחולצת אל האייקון שבשולחן העבודה וזהו. המשחק פועל.

לחיצה על אלט+אנטר מגדילה את המסך לגודל מלא."

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 8.8 · צפיות: 431
  • הוסף לסימניות
תגידו מי זוכר את הקיצורי דרך - לעבור שלבים בלחיצת כפתור?
נסתי להזכר ולא הצלחתי...:(

• הוסף לסימניות
איזו נוסטלגיה...
עברו יותר מ-20 שנה, איך נזכור?!
אולי אפשר למצוא ברשת.

היו עוד הרבה משחקים: שליח פיצה, כלבים וחתולים, מוזג המשקאות, דייב, פאקמן, סגירת שטחים, הנסיך הפרסי, רובוטריקים, סופר מריו...

• הוסף לסימניות
זוכרים את המשחקים (לילדים ממש) של האוטובוס של פישרפרייס הצהוב שאוסף ילדים לבית הספר?
ומסיבת יומולדת למיקי...
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1499986:
זוכרים את המשחקים (לילדים ממש) של האוטובוס של פישרפרייס הצהוב שאוסף ילדים לבית הספר?
ומסיבת יומולדת למיקי...
יש למישהו?

הכונה לזה?

קבצים מצורפים

• מסיבת ההפתעה של מיקי.zip
    1.3 MB · צפיות: 1,046

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה