המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י פלאפונית;2174969:
תנסי ללחוץ על אנטר , או בקספייס , רווח בקיצור על כל מקש שהוא .. :)

זה לא הולך.......

נכתב ע"י sari5659;2175023:

טוב לי יש 10 , אז יש מצב שהוא לא עובד על 7 ..

הוא לא נפתח בכלל?
האם חילצת את כל הקבצים לתקייה אחת?

כאן הוא נתקע...

קבצים מצורפים

• מריו.jpg
    KB 183.5 · צפיות: 209
נכתב ע"י sari5659;2175036:
כאן הוא נתקע...

אנטר או רווח כל הזמן , עד שהוא יפתח במשחק..
או שבהתחלה יש לך 3 עמודים ירוקים , תכנסי לאחד מהם..

נכתב ע"י michal23;1499153:
אולי ככה ?
נראלי לי שהצלחתי
מקווה שיעבוד לכם.

אוקיי אבל מראה לי כך

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 73.9 · צפיות: 116
נכתב ע"י איטה מרמורש;2175103:
זה לא נתקע.
צריך לחזור ולהכנס לאחד הצינורות שבחלון הקודם.

נכון כך זה ממשיך לעבוד טוב מה לעשות אני לא כ"כ מתמצאת במשחק:eek:

מי יודע איך ממשיכים כאן?

קבצים מצורפים

• מריו.jpg
    KB 235.3 · צפיות: 153
איך מפעילים סגירת שטחים???

לא הולך לי, וגדלתי על זה...
תודה לעונים

נכתב ע"י מגה;2175269:
מי יודע איך ממשיכים כאן?

גם אני נתקעתי כאן, מישהו יודע איך ממשיכים?

זה מתחיל להיות הזוי, מילא הקטע של הנוסטלגיה, אבל משחק קבוצתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה