המשחק הישן

מצב
הנושא נעול.
סליחה על ההקפצה
אולי יש למישהו את המשחק 'דובי' שקם בבוקר מתלבש וכו'?

אצלי זה מקשר רק לאתר. לא להורדה מסוימת

תודה לכל המעלים והמעלות.
כייףףףףףף
את רוב המשחקים הוא לא נותן לי לפתוח, נפתח לי חלון כזה-
מה זה אומר???

עכשיו זה פותח לי חלונית כזאת---
אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי להיכנס למשחקים
תודה רבה

יש תוכנה בשם דוס בוקס נראה לי שגם אותה יש בקישורים שהעלתי (לא יודעת אבל כמעט בטוחה)
גוררים את הקובץ הgo לדוס בוקס ואז זה מפעיל(זה משחקים ישנים של מערכת הפעלה דוס)

ניסיתי עפ"י ההוראות פה וזה לא נפתח לי זה פותח לי את החלונית השנייה שצירפתי.

בואו חשבון - יש מצב שאת מנסה עוד פעם להעלות לג'מבו?
תודה רבה בשם כולם.

נכתב ע"י קלסר;n200868:
שלום!
מצורף כאן תמונה של משחק מחשב ישן.
הוא קיים היום?
יש אותו להורדה באיזה חור?

צפה בקובץ המצורף 223127

או שיש פה מישהו שיכול לשלוח אותו אלי?
תודה רבה!!!

יש פה למשהי את המשחק הזה

זה ממש נוסטגיה בשבילי

אני אשמח לקבל

משהו יכול להביר לי איך מורידים משחקים
איך מחלצים

משהו יכול להביר לי איך מורידים משחקים
איך מחלצים
לוחצים על הקובץ והוא יורד
ואח"כ אם יש לכם תוכנת ראר או זיפ לחילוץ קבצים אז לוחצים על עכבר ימני חלץ אל

לי שביקש קין
מצורף קין 1-6

מוקדש למורה חיים ג. שהעתיק לנו את המשחק לפני 22 שנה. ;)
אין הצלחה לפתוח זה כותב את זה:
upload_2019-7-14_21-58-41.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה