בקשת תפילה המשיכו להתפלל על היולדת חיה רבקה בת לאה שמצבה ב"ה משתפר

ואהו!! איזה נססססססססס
ה' הטוב, אלף פעמים תודה

מרגשששש
תודה לד' על הניסים!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתי מקרובת משפחתה שביום ראשון הקרוב יערכו לרך הנולד ברית
ב''ה
בשמחות!!

מרגש ומצמרר...

תודה ה' הטוב!

לכל המעוניינות-
אפשר לשמוע ראיון עם 3 נשים חרדיות שהיו מאושפזות ומחוברות לאקמו (אחת מהם היא חיה רבקה)
ראיון מרתק ומרגש, עין לא תשאר יבשה
אז תחייגו.. ותהנו... (כמובן בחינם)
עריכה: המספר נמחק בגלל שהקו מיועד לנשים בלבד. מי שמעוניינת תגיע למספר של הקו. (הקו נקרא אמהות למען אמהות)

נערך לאחרונה ב:
אם זה מה שפורסם בהדברות אז היא לא משתתפת שם.
מענין אם זה ראיון אחר

אני מספרת ככה קצת על המזלג....
את האמת יצאה לי ככה להיות באיזה כנס שבו חיה רבקה בת לאה עלתה על הבמה וסיפרה את הסיפור האישי שלה....
זה היה פשוט מרגש לראות איך שבעצם בן אדם שעד לפני חודשייםהיה מונשם פשוט הולך ומיתהלך לבדו ..בלי שום תסמינים שנשאר לו מכל הטיפול!!!
זה היה מחזה מרגש!!
ועוד יותר מרגש שאני בטוחה שלנו יש הרבה חלק מהנס העצום הזה!!
נ,ב
שווה לשמוע כל מילה שהיא מדברת.........

אני מספרת ככה קצת על המזלג....
את האמת יצאה לי ככה להיות באיזה כנס שבו חיה רבקה בת לאה עלתה על הבמה וסיפרה את הסיפור האישי שלה....
זה היה פשוט מרגש לראות איך שבעצם בן אדם שעד לפני חודשייםהיה מונשם פשוט הולך ומיתהלך לבדו ..בלי שום תסמינים שנשאר לו מכל הטיפול!!!
זה היה מחזה מרגש!!
ועוד יותר מרגש שאני בטוחה שלנו יש הרבה חלק מהנס העצום הזה!!
נ,ב
שווה לשמוע כל מילה שהיא מדברת.........
איך אפשר לשמוע?

הייתי בכנס שהיא היתה שם במיוחד!!!
אני מאמינה שעכשיו היא מתחילה את סבב הכנסים שלה..........
פשוט מרגש לשמוע ולראות.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכג:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם: ב) הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל ד' אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ: ג) חָנֵּנוּ ד' חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז: ד) רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה