כללי המשך בנושא תיק עבודות

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כפי שכבר עדכנתי אתכם- אני מכינה כעת תיק עבודות, שכולל מגוון רחב של עבודות גרפיקה וציור שעשיתי במהלך השנה.
החלטתי ללכת על הישן ועל המוכר- קובץ PDF.
בחרתי את הטווס כסמל- כיוון שיש לי מגוון רחב של סגנונות איור, וכן עבודות גרפיקה.
אני מציגה בפניכם את הכריכה לתיק העבודות.
אני מתלבטת לגבי הקו של שאר העמודים. יש לי שני אופציות. אשמח לשמוע את דעתכם.
צפה בקובץ המצורף 202373

צפה בקובץ המצורף 202374

צפה בקובץ המצורף 202375

• הוסף לסימניות
השני לדעתי מתאים יותר.
הבועה שבתוכה כתבת "קומיקס" וכו' מקסימה ומתאימה, אך מה לגבי שאר הנושאים/ סגנונות? זה יתאים גם שם ככותרת? אולי עדיף משהו סולידי?

• הוסף לסימניות
יצירות מהממות!

אהבתי את הסקיצה השניה.
היא יפה ונקייה יותר.

• הוסף לסימניות
ציורים מתוקים וצביעה נהדרת,
העומק, החיות, ממש נפלא!

גם אני מצדדת בסקיצה השניה,
נותנת יותר להתרשם מהתוכן,
בראשון הטווס שנכנס ב"תנופה" לעמ' תופס יותר את העין.
ואולי גם לוותר על הפינות הצבעוניות,
הרקע הלבן או החלק יותר מקצועי ונקי לעין.

• הוסף לסימניות
הראשון-נקי ומושך.
את הגליונות-לצרף לצבע הנשפך מן הדלי כמו ב-2 ו-3.
והאיור שב-1 יעלה קצת לפינה העליונה בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
איורים יפים ברמות. הייתי מנסה ללכת על רקע וקווים עדינים יותר שלא מתלבשים על העין בסערה.

• הוסף לסימניות
הראשון בסט השני מצוין!
עבודה נפלאה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הראשונים.
(כשכתבתי קווים עדינים התכוונתי שרוב הדף יהיה טקסטורה בהירה ונעימה לעין, למעלה כיתוב (עם בועה או בלי) 'קומיקס' ולמטה פרטים כמו, איור קומיקס וסיפורי ילדים, נסיון רב במגזין ניצוצי אור ו.., יכולת איור במגוון סגנונות מהגיל הרך ועד גילאי נוער ומעלה וכו'. ובצד שמאל או למטה יופיעו הדוגמאות בפרופורציה עדינה - לא מחייב שזה נכון אבל זה בכל אופן הטעם שלי)

• הוסף לסימניות
ווווואוווווו את מוכשרת!!!

ואהבתי את הראשון...אבל ניראלי שלא משנה מה תעשי....זה ייצא יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה