נכתב ע"י רותי12;1884255:דחוף מקווה שמישהי תענה לי
אני באמצע הכנת קישוט הדונט. האם הפסים שאני מזלפת זה שוקולד לבד או גנאש?
דחוף
נכתב ע"י אמא של אלי;1884264:שואלת שוב (יופי שאת בשטח)
הדונאטס הם לא המוציא? הם נאפים ונילושים במיים?! [פרווה]
נכתב ע"י hbecker;1884258:אפשר שוקולד לבד [את מתכוונת ללבן?]
נכתב ע"י רותי12;1884295:תודה
למה הלבן יוצא שקוף ??
נכתב ע"י שובל אש;1884371:H בקר את פשוט מקסימה!
תודה רבה על השיתוף האכפתיות, המענה המהיר, ועוד הכל לשם חסד, אשריך!
יצירות מעניינות, ועל הדרך טיפים.. אין כמוך!
אהבתי את הפרחים שיצרת, אותו רעיון כמו באיור על עוגה ו/או כוס נס קפה, אבל על דונאטס זה ממש יפה! בעיקר אם את מוסיפה בחור עדש או סוכריה בגול מתאים ואז זה בכלל פרח מושלם.
ד.א. שנה שעברה הכנתי דונאטס אבל מטוגן ודיגמתי, אכן יצא יפה וטעים, אפשר כל אחד בצבע סוכריות שונה - זה גם יוצא יפה.
כדאי לנסות, הקישוט ממש לא לוקח הרבה זמן.
נכתב ע"י סטאזרית;1884388:בקר,
במתכון שהמרת לכוסות - באיזה כוסות מדובר? - המשקל שלי חדל מלפעול...
תודה!
נכתב ע"י hbecker;1884408:חד פעמי.
עפה לישון עכשיו. אז אם יש שאלות- יש הרבה נשים אחרות שתדענה לענות....![]()
נכתב ע"י נמנמת;1885650:אני רוצה לצפות אותם בגנאש חלבי.
איך אני עושה את זה?
נכתב ע"י hbecker;1885660:בידוק כמו הפרווה. יחס של כפול שוקולד משמנת מתוקה [כמובן לא להקציף] ממיסים יחד בסיר[/QUOTE
איזה מהירות תגובה
תודה לך!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים