כללי המשך חוו"ד עיצוב אלבום דיגטלי

• הוסף לסימניות
כהמשך להודעה הזו >> http://www.prog.co.il/showthread.php?t=37986
עיצבתי עוד 2 כפולות (4 עמודים). מצו"ב לחוות דעתכם..
את השני (במקלחת) לא אהבתי במיוחד האמת.. מבולגן לי בעין קצת.. מה אומרים? כי אני מתכננת בעיקרון ללכת על הקו הנקי יותר באלבום.. אשמח לשמוע מה אתם אומרים בנידון על הסגנון..

קבצים מצורפים

• דאבל גיל חודש1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 16
  • זמן אמבטיה.jpg
    1.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!
באמבטיה לדעתי תוסיפי קצת בועות או קווים יותר עגלגלים...

• הוסף לסימניות
בראשון, מפריע לי שיש מעט ריכוך בראש שלה, תזיזי אותה מעט שמאלה.

• הוסף לסימניות
ממש חמוד, לא נראה כל כך מבולגן, אם תרצי את יכולה לותר על התמונות הקטנות (בתמונה השניה) השחור לבן, ואז אולי זה יראה לך פחות עמוס.... אהבתי את האפקט של טיפות המים ממש מוצלח. התינוקת מתוקה.

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחרי האלבום ומאוד אוהבת את הכיוון
מותר לשאול כמה זמן לוקח לך לעצב כפולה כזאת?

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחרי האלבום ומאוד אוהבת את הכיוון
מותר לשאול כמה זמן לוקח לך לעצב כפולה כזאת?

• הוסף לסימניות
אממ.. לא זוכרת האמת כמה זמן, יש לי כבר עוד 2 כפולות מוכנות, אעלה בע"ה אחה"צ.

• הוסף לסימניות
העיצוב חלום!
בתמונה הראשונה כדאי שיראו את הראש בשלמותו.
בתמונה השניה - באמבטיה, תזיזי את הריבוע הקטן ימינה שיעלה על גוף התינוקת, או תגדילי מעט את התמונה (המלבן שישאר בגודל שהוא עכשיו) שלא יראו את מה שלא צריך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה