המשך יום עליז**

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מוקטן נדנדה2.jpg
    מוקטן נדנדה2.jpg
    KB 197.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
הוא באמת נראה עליז......
רק שיש לו ליד העין בצד שמאל כתם אור 'לא רך במיוחד'....

• הוסף לסימניות
חמוד ועליז נראה שובביקו לא קטן
לדעתי תמונה שמחה כזה הייתי מאירה עוד

• הוסף לסימניות
איזה אושר!!!
מהמם:)
[על הזליגונת כבר כתבו...]

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את החיוכים שלו! נראה ילד מאושר ומלא שמחת חיים...
תפיסה מקסימה!!

• הוסף לסימניות
הוא כובש הילד הזה
עם החיוך שלו..
תמונה מקסימה.

• הוסף לסימניות
אוהו רוחי זה מקסים!!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד!!
וסתם שאלה בקשר לנדנדה, הייתי רוצה להתקין בסטודיו אצלי, אבל מפחדת שהילדים יתנדנדו כמו בגינה הציבורית ויעשו קפיצות בנג'י ישר לתוך החצובה עם התאורה... :)
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
מקסים רוחי
הוא חמוד והחיוך בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2287548:
איזה חמוד!!
וסתם שאלה בקשר לנדנדה, הייתי רוצה להתקין בסטודיו אצלי, אבל מפחדת שהילדים יתנדנדו כמו בגינה הציבורית ויעשו קפיצות בנג'י ישר לתוך החצובה עם התאורה... :)
איך עושים את זה?

אצלי----גם את יכולה לקפוץ על זה-:D
זה חזק במיוחד.
ואין סיבה שיגע בתאורה - הם בצדדים ולא מול.:eek:

נכתב ע"י צפור שיר;2287429:
השובב הזה...
דומה לך (באופי, לא ביופי...)

מכירות?!:p

נכתב ע"י ראנד;2287409:
אני אוהבת את החיוכים שלו! נראה ילד מאושר ומלא שמחת חיים...
תפיסה מקסימה!!

תודה הוא באמת כזה...:D:)

נכתב ע"י לאה קוביצק;2287450:
הוא כובש הילד הזה
עם החיוך שלו..
תמונה מקסימה.

נכתב ע"י זיסי פ.;2287671:
מקסים רוחי
הוא חמוד והחיוך בכלל...

ובקשר לזליגה -
כמה רחוקה שהיא---
אין לי שליטה על עוצמת הנידנוד שלו;);):p

תודה חברות.
והמשך יומעליז במיוחד:):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה