המשך לאשכול "לפעמים גם שתיקה היא סוג של פשע"

• פותח הנושא 23
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה שלום בתך?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות סריקה של הכתבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1173518:
מה שלום ביתך?

ב"ה ביתי בסדר גמור.
בגלל שנתתי לה לשבת לבכות המון זמן ולא אמרתי לה שלא תעשה ענין היא ממש פרקה את זה ב"ה(בערך שעה על השעון היא ישבה כך רועדת בכל הגוף ובוכה) ב"ה אני מקוה שלא יהיו השלכות.

• הוסף לסימניות
תיקון קל - ביתך - פירושו הבית שלך, וכן ביתי - הבית שלי.
בתך - פירושו הבת שלך, וכן בתי - הבת שלי.
רצוי לשים לב, שלא יאמרו שלא למדנו ליב"ה... {;)

• הוסף לסימניות
הנה פטנט רשום של אתמול

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1173976:
תיקון קל - ביתך - פירושו הבית שלך, וכן ביתי - הבית שלי.
בתך - פירושו הבת שלך, וכן בתי - הבת שלי.
רצוי לשים לב, שלא יאמרו שלא למדנו ליב"ה... {;)

וואו בהודעות כאן יוצאות שגיאות ממש מוזרות ולעיתים תוך כדי אני שמה לב לשגיאה אך מתעצלת לערוך מחדש.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1173522:
באמת למה הוא ננעל?

להערכתי משום שמספר נשים העלו בו סיפורים מסמרי שיער על דברים לא נעימים שחוו
הסיפורים היו באמת מזעזעים אבל לא מתאימים למקום חרדי....

• הוסף לסימניות
לי מוזר בכלל שהכותב הנכבד שאני מאד מעריכה, נכנס לכל הנושא הזה.
לדעתי, דבריו נכונים אבל הבמה לא נכונה.
בחינוך אין פטנטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה