כללי המשך לוגו לאדפרו לאחר שיפוץ =+

• הוסף לסימניות
המשך האשכול הזה.

כאן המקום להודות שוב להרשל'ה.
זה התחיל בהכרות עם הפונט שמתאים בול לצורוניות של הסמל, והמשיך עד לירידה לפרטים הקטנים של הלוגו.
פשוט נגלה אלי עולם חדש שהכרתי קצת אבל לא כ"כ לעמוק..

כמובן, אשמח לחוו"ד.

קבצים מצורפים

• לוגו-אדפרו2.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הצצה אל מאחורי הקלעים.

שוב, מגיע קרדיט לא קטן להרשל'ה.

קבצים מצורפים

• לוגו-אדפרו-הדרך.jpg
    KB 69.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הלוגו המקורי היה מדהים, אבל הנגיעות ההרשל'יות מאלפות

• הוסף לסימניות
בעיניי, עם כל הדייקנות והדקדקנות של הריווחים על המילימטר והתאמת החורים לעיגולים בפונט וכו' -- עדיין, היה משהו הרבה יותר חינני בלוגו הקודם.
אני חושבת שעכשיו זה קצת איבד את זה.
אני לא אומרת למחוק את כל העבודה שעשית והתקדמת כאן, כי בהחלט הגעת להישגים.
אבל בעבודה של מעצב, בעיניי, יש מקום אחרי כל הדיוקים ללכת 2 מטר אחורה (פיזית ממש...) ולהסתכל על זה שוב. ולתקן שוב, הפעם לפי העין, ולא לפי סרגל מילימטרי.
(אתן דוגמה - קורה הרבה פעמים שמיישרים אובייקטים בתוכנה עם הALIGN, וזה לא נראה באמצע. ולמרות שאני יודעת שהALIGN מדייק יותר ממני, עדיין אני סומכת על העין שלי, ומזיזה קצת ימינה או שמאלה עד שגם העין מרוצה).

בעיניי עיקר מה שפגע בחינניות זה הגדלת החורים העגולים. בקודמים הקטנים היה משהו משובב נפש.

• הוסף לסימניות
הקודם היה הרבה יותר חי ומלא ענין
כעת לדעתי קצת נתתם לו זריקת הרדמה,

אבל אין על ההערות של הרשלה....
וגם למעצב יש קו, ולא הייתי אומרת שכל המרכיבים - פונט וסמל חייבים להיות ממש מתואמים.

• הוסף לסימניות
הראשון קודם לעניות דעתי היה יפה יותר גם הפונט היה יחודי משו.
הלוגו הנ"ל עם כל הכבוד ובאמת כל הכבוד על השינויים שמוספים אבל ללא מיטיבים.
בכולופן כמובן תלוי מה דרישות הלקוח ומה הסטנדרט.
המון הצלחות.

• הוסף לסימניות
טוב זה היה קצת צפוי, אני גם מאד התחברתי לפונט הקודם, ועדיין מאד אוהבת אותו,
אבל כן חיפשתי פונט אחר שיותר יתאים לצורניות, הם חברה רציניים מאד שפותחים עסק, ודווקא זה נראה לי יותר מכובד.

משהו בעיגולים גם לי קצת הפריע, העיגולים הקודמים מזכירים עיני ינשוף, זה מזכיר לי כדורי ביסבול, ניסיתי עוד משהו, וזה הזכיר לי שני פילים עף האף הארוך : ).....

מה אתם אומרים על הפונט עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו-אדפרו4.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה לדעתכם הכי מוצלח?

א. אותיות קטנות או גדולות?
ב. איזה מבין העיגולים, קטנים או גדולים?

אשמח לקבל חוו"ד.

קבצים מצורפים

• לוגו אדפרו דוגמאות.jpg
    KB 955.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מקסים, אבל אהבתי שהיה שילוב באותיות של אותיות גדולות עם קטנות

• הוסף לסימניות
1.

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק רשאי להביע כאן את דעתי המשוחדת משהו, אך אתרום מנסיוני עצה קטנה.
יש הרבה עיצובים העונים להגדרה "לוגו". חלקם טובים יותר, חלקם פחות.
העין האנושית הממוצעת (95% בהערכה גסה) מעדיפה צורות הומגניות. קליטות, ברורות, ארוזות היטב, עם סיפור ברור - התחלה - אמצע - וסוף מוגדרים. קיומו של תנאי זה הוא נשמת אפו של כל מותג.
מותג אמור בראש ובראשונה ליצור תחושת "בטחון". בטחון צרכני באיכות השירות, בטחון ביציבותו של העסק, בטחון באיכותו של המוצר. כולם ביחד - וכל אחד לחוד. לוגו איכותי, יציב וברור, משרת את הכמיהה הבלתי מוצהרת הזו של הצרכן, וחורץ לרוב באופן מיידי את התייחסותו הכוללת.
לצורה הומגנית תפקיד חשוב ביצירת הבטחון הזה. לוגו טוב אמור בראש ובראשונה למלא פונקציה זו - הרבה לפני אסתטיקה, מעוף, צבע מעניין, רעיון מקורי ועוד שקדים וצימוקים.
כמעצב, לא אחת נאלצתי לרסן את עצמי ולסגת בתחושת החמצה מרעיון בו התאהבתי, על מנת ליצור פונקציה שתשרת את הלקוח בצורה טובה ומדויקת יותר. לעיתים היה זה הלקוח שהרחיב אופקים תוך כדי תהליך העבודה, והתחבר לרעיונות חדשים. (...גם כאלו הנוגעים לקהל ויעדי מכירה).

שלא יובן לא נכון: איני מטיף להזניח את האסתטיקה והיצירתיות, אלא למקם אותן נכון יותר בסדר העדיפויות. אין תועלת בסמל מדהים ומקורי ככל שיהיה - אם אינו מוכר כלום.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה אכן יותר טוב

אבל דווקא הסימבול נראה עכשיו כמו דמויות קומיקס
אמנם זה טוב שזה נראה גם כמו פנים
אבל יש קצת טאצ' ילדותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;671107:
הטיפוגרפיה אכן יותר טוב

אבל דווקא הסימבול נראה עכשיו כמו דמויות קומיקס
אמנם זה טוב שזה נראה גם כמו פנים
אבל יש קצת טאצ' ילדותי
הגדרת טוב את מה שהפריע לי.
נראה שהחלק הקשה ביותר בלוגו הזה - זה להחליט מה יותר טוב...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה