כללי המשך לוגו לעמותה - אני כבר חייבת להחליט

• הוסף לסימניות
אני לא מפסיקה להתקשקש עם הלוגו הזה. כבר איבדתי פוקוס לגמרי, עוד דוגמא ללוגו (אחרונה ב"נ..)
אשמח לתגובות, אני כבר חייבת להעביר ללקוח!!

מי שלא ראה, את הלוגואים האחרים שהעליתי אפשר לראות פה -
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=63999

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו-06.jpg
    KB 83.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרגל השמאלית של האדום להוריד קצת

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה קצת מוזר לדמות את האייקון לילדים
עדיף אחד מהקודמים אני חושב ש-2

• הוסף לסימניות
האיורים בלוגו הזה מתוקים אבל לדעתי פחות מתאימים למעון - תשמרי לך אותם לחוג התעמלות או יצירה...

הלוגואים הקודמים טובים יותר.
הייתי נותנת ללקוח 3 לוגואים לבחירה.
זה מקובל וזה בסדר.
אני מבטיחה לך שהוא ממש יאהב אחד מהם וממש לא יאהב לפחות אחד מהם... :)

• הוסף לסימניות
אוקי אז התחלתי קצת להתבלבל.
אני שולחת ללקוח את לוגו 2 ו-3 (מהקודמים)
לגבי הלוגו השלישי שאני אמורה לשלוח ללקוח -
ההתלבטות עכשיו אם לשלוח גם את הנוכחי במקום את הלוגו עם העיגולים המקושקשים..

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון בראשון זה הרבה פחות משדר גנים ומעונות למרות שהיא יפה כשלעצמו
(לא יודעת למה אבל גנים ואיור כזה מתחברים לי ישר לחינוך מיוחד)

• הוסף לסימניות
הביצוע בכולם יפה.
2 ו-3 מהקודמים הם באמת הכי טובים ומשדרים שהיו בינתיים.

• הוסף לסימניות
לוגו 3 הכי מוצלח רק את הפונט הייתי מחליף למשהו יותר יצירתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה