התייעצות המשך לימודים לאחר כתה ח'

• הוסף לסימניות
הבן שלי מסיים כתה ח'
לא מוכן בשום אופן ללכת לישיבה, קשה לו מאוד העניין של הלימוד, מצד שני הוא יכול כל הזמן לסדר בבית דברים ולתקן.
השאלה שלי אם יש מישהו שמכיר ישיבה שלומדים בה קודש אבל בלי לחץ לימודי וגם לומדים בה מקצוע, וחוץ מזה גם שלא יהיה שייכות לעניין של צבא וגיוס וכו'
אנחנו גרים ביבנה
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
יש את כל הישיבות התיכוניות - חרדיות לדוג' ישיבת נהורא ישיבת נהרדעא וישיבת מאורות ישיבת חדוות התורה, ישיבת נשמת התורה, ישיבת מתיבתא, ישיבת מערבא, וכדו'
אין לי היכרות אישית עם המקומות הנ"ל אבל יש ביניהם הרבה הבדלי אופי, ורמה אינטלקטואלית, וסגנון מערכת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש את כל הישיבות התיכוניות - חרדיות לדוג' ישיבת נהורא ישיבת נהרדעא וישיבת מאורות ישיבת חדוות התורה, ישיבת נשמת התורה, ישיבת מתיבתא, ישיבת מערבא, וכדו'
אין לי היכרות אישית עם המקומות הנ"ל אבל יש ביניהם הרבה הבדלי אופי, ורמה אינטלקטואלית, וסגנון מערכת.
בהצלחה
איזה עוד ישיבות תיכוניות חרדיות יש מלבד אלו שהוזכרו?

• הוסף לסימניות
ישיבת עטרת התורה בירושלים....
ישיבה שבה לומדים בקבוצות קטנות (15 / 20 תלמידים בכיתה) והמון צוות ויחס אישי וחםםםםם
מומלץ ממש
(יש פנימית לילה לבחורים שבאים מרחוק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה