דרוש מידע המשך לימודי תכנות

• הוסף לסימניות
למדתי השנה- בסמינר- י"ג מתכנת fullstack של מה"ט ואני רוצה עכשיו לעזוב.
שאלתי: האם יש לי אפשרות כרגע למקום לימודים אחר ולהשתלב בחומר ולחסוך את מה שכבר למדתי?
האו"פ אולי?
אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לגמור תעודה של מהט
את יכולה נראה לי בבית המורה להמשיך שנה ב

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק
וגם באשדוד
(בבית שמש יש סניף שלהם אבל אני לא יודעת אם יש שם התמחות של תכנות)

• הוסף לסימניות
אני צריכה בירושלים

• הוסף לסימניות
יש גם את המרכז החרדי להכשרה מקצועית בירושלים שמגישים למהט
אבל תבררי אם יש אפשרות להשתלב שם משנה ב

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יכול לתרום לי מהידע שלו?

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על https://appupgo.co.il/
הפרופיל שלה בפרוג rivkic
מלמדת להיות מתכנתת עצמאית ובשוק הלא יציב של היום זה מאוד חשוב.
יודעת על מלא מתכנתות עצמאיות בעלות עסקים שלמדו אצלה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על https://appupgo.co.il/
הפרופיל שלה בפרוג rivkic
מלמדת להיות מתכנתת עצמאית ובשוק הלא יציב של היום זה מאוד חשוב.
יודעת על מלא מתכנתות עצמאיות בעלות עסקים שלמדו אצלה
אני לא רוצה להיות עצמאית
רוצה לצאת עם תעודה מוכרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה