כללי המשך | מיתוג למעצבת שמלות כלה וערב

• הוסף לסימניות
( כהמשך להודעה הזו http://www.prog.co.il/showthread.php?t=91873 )

ניסיתי ללכת על כיוון מינימליסטי, את האדום העז שיניתי לגוון אפרסק, עדין וכלתי יותר.

שהצבעים השולטים יהיו שחור לבן, עם נגיעות של אפור ואפרסק. (שאת כל מה שבצבע אפרסק - לעשות בלכה סלקטיבית)

נראה לכם לעניין למתג שמלות כלה עם שחור (לבן)?
איך הכיוון עכשיו?

תגובותיכם הישירות והקוטלות חשובות לי מאד (טוב, גם התגובות המפרגנות.. אבל אמיתיות :rolleyes: )

קבצים מצורפים

• ניסיון מיתוג חדש-02.jpg
    KB 124.3 · צפיות: 16
  • ניסיון מיתוג חדש-03.jpg
    KB 123 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קפיצה בכמה מדרגות רציניות...
כל הוראציות טובות ויפות (מאד!!), אני מעדיפה את הפרטים בנגטיב כמו בראשון

אבל לדעתי הסרט תינוקי ולא לוקח לכיוון של שמלות ערב...:(

אני לא מבינה את הבעיה בכיתוב שחור

• הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה!

גם אני חושבת שאת צריכה למצוא משהו שיותר מתאים מאשר הסרט הזה...

• הוסף לסימניות
למרות שהכרטיס ביקור מאוד יפה, רקע שחור לא נראה לי טוב ככרטיס ביקור למעצבת שמלות כלה
הפונט באנגלית מהמם ומאוד מתאים לאוירה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הערה נקודתית לצבעים שנבחרו- נראה לי עדיף שחור יוקרתי יותר, מאשר שחור "נקי". תנסי לשחק עם הערכים של הצבעים שיצא לך שחור יותר עשיר.
(יש בפורום הרבה דיונים על ערכי צבע שחור עשיר)

• הוסף לסימניות
הכהה הזה הוא אכן הרבה יותר חגיגי אבל גם שמרני.
מה דעתך לנסות לשנות את הסרט לקווים קלושים של עלי כותרת של ורד?

• הוסף לסימניות
העבודה שלך מעולה (מחמאה מפרגנת ואמיתית :) )
רק חבל לי על הסרט הזה, תעבדי עליו עוד, הוא הורס את החגיגה..

• הוסף לסימניות
אני מרגישה ששחור ואפרסק ובמיוחד עם הפסים האלו ידברו רק לבנות עם טעם מאד מסויים.
הסקיצות הקודמות עם האדום היו יותר נקיות ואוניברסליות.

• הוסף לסימניות
עוד מעט כבר לא נוכל להשתמש בשחור, הוא יוצא...
אולי חום כהה מאד(קצת נועז) או כחול (סטנדרטי). תשחקי עם האופציות השונות, חבל לא לחשוב קדימה

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי. אפרסק לא עובד טוב עם ש/ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה