חלבי המשך מתכונים קלים

• הוסף לסימניות
@רייזי בירנבוים
ניראית המלצה שווה מאוד
שמת קישור שמוביל לאתר BOOKING
יש לך גם מס' של בעלי הצימר לדבר איתם?
קשה לי לסגור ככה באתר בלי לשאול כמה דברים...באתר אין בכלל אפשרות לתקשר איתם
תודה מראש!
תנסי לבדוק פה (אני כתבתי לו הודעה והוא חזר אלי)
או במספר: 050-796-6266

מה שכן חשוב לסכם איתו לפני ההגעה למקום על פרטי הכניסה לצימר, כי המקום קצת מוחבא בסוף הישוב (פרטיות מושלמת שבאה עם מחיר :) )
וכן קוד הכניסה לצימר או שיהיה זמין בשעת ההגעה שלכם (זה היה הבאג היחיד שלנו שם, שהוא לא היה זמין לאמר לנו את הקוד, אז ניחשנו לבד :cool:)

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה שאהבו פה מאד, מעלה עוד כמה רעיונות חמודים לארוחות קלות וקלילות
@רייזי בירנבוים אני יכולה להגיד לך משהו?,,
את לא נורמלית!!!!!את מ-ט-ו-ר-פ-ת!!
כאלה אנשים אני צריכה. חיפשתי שנים רעיונות ברשת אך הנה באת לנו במקום!!
הכל מוגש אסטטי ונקי ומפורט כל פרט מדהיםם!
הכנתי ת'פשטידת אננס קלי קלות (כמו שכתבת)
תביני הייתי באמצע משהו חשוב ואז ראיתי את המתכונים שלך וראיתי שמדובר סה"כ בקערה ובלנדר אז יאלה עפתי להכין ואני ממש מודה לך
יצא טעים!!-
אגב זה אמור לצאת כמו עוגה רכה רכה ? (בין עוגה לפשטידה )
כך יצא לי
בכל מקרה שימי עוד מתכונים רעיונות מגניבים
הכי חשוב קל וטעים!!

• הוסף לסימניות
אגב זה אמור לצאת כמו עוגה רכה רכה ? (בין עוגה לפשטידה )
כן בדיוק, אנחנו אוכלים את זה כתוספת לעוף או כמו שם - לארוחת בוקר.
יאמי...

איזה כיף, שמחה לשמוע שעזרתי!

• הוסף לסימניות
@רייזי בירנבוים תבורכי!
אמנם אני מאוד אוהבת את המטבח וגם אוהבת להמציא ולגוון, ופעם הייתי הרבה יותר מתקשקשת במטבח. אבל מודה, שהעומס סוחף..........
היום מבשלת בשישי מלא בשרי, כמעט לכל השבוע הבא:)

אז א'- תודה שריעננת אותי.
וב'-יש פה רעיונות נחמדים שאולי אנסה לבן שלי. הוא חוזר מהישיבה מאוחר, וכן רוצה משהו חם וביתי, אבל לא תמיד מתחשק לו משהו בשרי....
אז תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פליז!
אני זוגה צעירה ונמרצת!
אבל במטבח......!
חייבת את העזרה שלכן בארוחות ערב קלות ובעיקר מהירות!( אני עובדת צהריים:cry:)
אבל כאלה שא-י-ן להם איך להתפצלח!

• הוסף לסימניות
חלבי, פרווה- העיקר אכיל ומשביע!
בשרי נשמע לי מפחיד מידי...
בשרי הכי טעים :)
וגם קל, באמת. את חייבת לנסות, בשבילך ובשבילו...
אם תרצי נעלה לך מתכונים של "שגר ושכח" של עוף בתנור למשל ועוד רעיונות קלים ש"א-י-ן להם איך להתפצלח"

לרמת הברזל בדם אני פחות דואגת:p:eek:- צהריים אנחנו אצל ההורים, ואמא שלי מקפידה על בשרי כל יום.
לא יודעת למה ,אבל ארוחת ערב- נתפס אצלי כחלבי או פרווה!
אה מצוין, באמת אין מצווה לאכול בשרי פעמיים ביום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה