כללי המשך עזרה בלוגו

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=222440&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95

נבחר על ידכם ועל ידי הלקוחה מספר 5. וכעת אני צריכה להמשיך הלאה, וקצת תקועה...
מבחינת הסמל- עדיף 2 אנשים או 3? איך אפשר לשפץ אותו, איך הפונט? ומבחינת הצבעים- זה בכלל בלאגן... צריך להיות צבעוני, חמוד ועדכני, אבל אני לא מצליחה לפזר את הצבעים באופן יפה בלוגו, מה עדיף 3 צבעים? 4? סליחה על מבול השאלות, ותודה לכולם!
צפה בקובץ המצורף 254292

קבצים מצורפים

• הכל.png
    KB 125.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
האמצעי בטור השמאלי
2 יותר יפה לדעתי וגם יוצר כתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם ה.;1764812:
האמצעי בטור השמאלי
2 יותר יפה לדעתי וגם יוצר כתר

מצטרף, הוא מעולה ונקי

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יצא יותר טוב
שהכיתוב יהיה בצבע חלק - כחול או שחור
ורק הסמל בצבעוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1764825:
לדעתי זה יצא יותר טוב
שהכיתוב יהיה בצבע חלק - כחול או שחור
ורק הסמל בצבעוני
המטרה של הלוגו, חוץ מהמטרה הרגילה של להופיע על דפים וכ' היא בעיקר להיות כמדבקת קיר בגדול על החדר- וכאן נראה לי שצריך את הצבעוניות לא? רק שאני צריכה לסדר את זה בצורה שלא תיצור בלגאן בעיניים, אולי באמת צבע אחיד, בשביל זה אתם כאן...
ותודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
ואיך עכשיו? או שעדיף ללכת על צבעים אחרים? מדוע לי נראה בכל אופן משהו חסר, לא מידי מושך?
תודה רבה לכל מי שעונה, זה עוזר לי מאד!
צפה בקובץ המצורף 254466

קבצים מצורפים

• הכל 2.png
    KB 58.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שוב
תנסי שחור את השם
ולמעלה את הצבעוניות
תיישרי את הכותרת תחתית מתחת לשם

אולי תסדרי את השם בשתי שורות
או למקום את האוביקט באמצע

• הוסף לסימניות
תודה, אשמח לשמוע עוד תגובות

• הוסף לסימניות
בסדרה הזאת, באופן אישי, אני אוהבת את השמאלי העליון

• הוסף לסימניות
אז ככה:
אם כבר בחרת בלוגו הזה, דבר ראשון ממליצה לך לשלב את הדמויות עם האותיות (עם הס'), שלא יראה שסתם הנחת אותן שם והלכת.....
תני להם למטה סיומת מתאימה או משו כזה.
דבר שני, הציבעוניות הזו מיותרת לחלוטין!
אל תשתמשי ביותר מ2 מקסימום 3 צבעים
לכי, תבדקי איזה צבעים משמשים לארגוני חסד שכאלה...
שבי, תחשבי איזה צבע ישדר את שאת רוצה.

ואז תעלי שוב...

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
כתבתי למעלה ואני שוב כותבת, זהו לא ארגון חסד זהו- חדר חסד (בסמינר) והמטרה להיות מפעיל ושובב, הצבעוניות היא גם דרישה של הלקוחה, חוץ ממה שגם אני חשבתי שזה מתאים. זה אמור להופיע בגדול בחדר, וכל האלמנטים האחרים- שמשוניות וכ' חשבתי גם להשתמש בצבעוניות הזו. אני טועה? לעשות 2 צבעים וזהו?

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את השמאלי העליון מהדוגמאות הראשונות באשכול זה
צבעוני ותוסס, ומתאים לגודל של קיר
צריך עוד ליטוש בשילוב הסמל לטקסט, ואולי לבדוק עוד אופציות של פונטים נוספים

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, זה עוזר לי מאד. ניסתי קצת לשנות לפי ההערות,אשמח לעוד הצעות לליטוש. וכן לעזרה לגבי הצבעים. תודה מראש!

קבצים מצורפים

• מתקדם.png
    KB 34.2 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה