כללי המשך עזרתכם בהפיכת תמונה לקוי מתאר

• הוסף לסימניות
העליתי לפני כשבוע (אני לא יודעת איך שמים קישור)
ariels<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_439737", true); </SCRIPT> ניסתה לעזור בהמלצותיה להשתמש בפילטרים:
find edges ו- photocopy
התוצאה עוד לא מספיק טובה.
צירפתי את תמונת המקור ואת העיבוד עם הפילטרים הנ"ל
יש למישהו רעיון איך להמשיך???:confused:

חשוב לציין כי אני צריכה להפוך עשרות תמונות מהסגנון הזה לקווי מיתאר ברורים בשחור
וקרע לבן- לצביעה לילדות, אני מחפשת נוסחא לאקשן להריץ על הכל

תודה על עזרתכם:)

קבצים מצורפים

• צבעוני.jpg
    KB 47.2 · צפיות: 30
  • שחור לבן.jpg
    KB 80.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חויוית יקרה,
ניסיתי הרגע לטפל בתמונה,
אבל בכל מקרה מכיון שמדובר בצילום מפלסטלינה, הרבה פריטים הופכים להיות חסרי משמעות ולא ברורים (כגון היד, והרגליים)

אין לי מושג של מי הרעיון הגאוני לקחת תמונות מהסוג הנ"ל ולהופכן לקווי מתאר למטרת צביעה,
מה שברור שלא כל מה שמוצלח ויפה כמו שהוא, יפה גם בואריאציות נוספות,

לדעתי במקרה זה אם זה קשור אליך או יש לך יכולת השפעה, כדאי לסגת מהרעיון בטרם הושקע העמל.

עבור צביעה חייבים קווי מתאר ברורים, נאים ובעלי משמעות, איור שיהיה יפה בפני עצמו עוד בטרם מולא בצבע ע"מ שיהיה חשק לצבוע אותו,

אם בכל אופן רוצים דווקא את התמונות הנ"ל, אין מנוס (לדעתי) מפעולת תרגום אמיתית לעבור על קווי באופן ממשי תוך הדגשת (שינוי) הפרטים שמאבדים משמעות, כגון היד, הרגל, ואפילו למכונה לא היה מזיק להשתדרג.

הרבה הצלחה,
מקווה שלא יאשתי יותר מידי.

• הוסף לסימניות
תודה על תגובתך המפורטת והאיכפתית.
צדקת בכל מילה.
מדובר אכן בתמונות מורכבות (כל פריט צולם בפני עצמו והייתי צריכה לשלב:().
התמונות נערכו למטרה מסוימת והודפסו צבעוני.
כעת התעורר צורך להפוך אותם לקוי מתאר, לי מראש לא נראה היה שיש סיכוי, הצעתי ללקוחה שתיקח לורד ותצייר לבד על בסיס התמונות כי לא נראה לי שיש אפשרות, אך כניסיון- העלתי שאלה לפורום שם קבלתי עצה ופתאום זה היה נראה מעשי...(ועכשיו היא לא יורדת מהרעיון הגאוני:confused:)

למישהו יש בכל זאת פתרון/רעיון/משפט מעודד :D

• הוסף לסימניות
המשיכי על התהליך של התמונה את הפילטר:
blur - surface blur
ושני הערכים בהתאם לתמונה.
(לדוגמא בתמונה זו: רדיוס בסביבות 37, טרישולד 20.)
אח"כ תיקון תמונה קטן (ctrl+m)
ואפשר גם לנסות sharpen.

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא מושלם 100% אך בהחלט מתקדם!
אז.... קבלי נא כמה מילות עידוד..
אין יאוש בעולם

• הוסף לסימניות
הבעיה כאן היא לא רק קווי המתאר,
גם כשאלו יהיו ברורים עדיין זה לא יהיה יפה, או מעניין לצביעה.

בפלסטלינה יש מיעוט פרטים באופן מיוחד כאשר התלת מימדיות והפיסול מחפים ע"כ,
בהפיכה לקווי מיתאר זה מאבד את הכל.

• הוסף לסימניות
מה דעתך להמיר את זה עם הפילטרים בפוטושופ להעביר לאילוס' וב LIVE TRACE לבחור באפשרות COMIC ART ?
מצורפת דוגמא:

קבצים מצורפים

• תופרת.ai
    KB 151.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
וואו, תודה על ההשקעות.
ניסיתי גם לשחק עם הLIVE TRACE אבל התוצאה שלך אבילו מוצלחת יותר.
עדיין זה רחוק ממושלם, אני יראה לה את זה ונשקול צעדים הבאים
שוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה