המשך עיצוב לוגו

• הוסף לסימניות
הי לכולם!
המשכתי לעצב את הלוגו שלי אשמח שתחוו דעתכם/ן
תודה רבה
אני מצרפת גם את הקודם

קבצים מצורפים

• לוגו מעודכן.jpg
    לוגו מעודכן.jpg
    KB 645.6 · צפיות: 19
  • ההלוגו הקודם.jpg
    ההלוגו הקודם.jpg
    KB 596.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עם קהל היעד שלך בישראל, אני ממליץ לך בחום לבחור לוגו בעברית.
ישראלים גם אם הם קוראים אנגלית, לא יזכרו את השם שלך ולא את הלוגו שלך באנגלית.

אני לא מגיע מתחום העיצוב, אבל לדעתי הטיפוגרפיה שלך ממש לא נכונה בכל האפשרויות שהעלית.

• הוסף לסימניות
במקרה של צילום מה שכתבת לא נכון, צלמת עם לוגו בעברית פחות מרשים וזה בדוק!!
וזה תקף כמעט רק לתחום הזה. אה... וסורי על הפלישה לפורום לא לי......

• הוסף לסימניות
ראשית בהצלחה!!!
דבר שני, הייתי ממליצה לך לחשוב מה המיוחד דווקא בעסק שלך יותר מצלמות אחרות, יש לך ציוד מיוחד, גישה לילדים יחודית- ואז הלבבות מתאימים, או אולי את מקצועית מאד, או זולה/זמינה/נגישה..
ותחשבי איך את משדרת את זה בלוגו.
כרגע אני לא מרגישה שדר שעובר בין הלוגואים- אין לך את ערכי המותג שלך.
והפונט הראשון ממש דקר לי, יש לו שפיצים כואבים!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;2219293:
במקרה של צילום מה שכתבת לא נכון, צלמת עם לוגו בעברית פחות מרשים וזה בדוק!!
וזה תקף כמעט רק לתחום הזה. אה... וסורי על הפלישה לפורום לא לי......

זו דעתך ואני מכבד אותה.
לדעתי לוגו מוצלח בעברית עולה עשרות מונים על לוגו באנגלית טוב ככל שיהיה, ולו מהסיבה הפשוטה, שישראלי יזכור לוגו עם אותיות בעברית טוב יותר משיזכור לוגו באנגלית (למעט מקרים יחודיים של לוגו מוצלח במיוחד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה