כללי המשך עיצוב לוגו

• הוסף לסימניות
הי לכולם!
המשכתי לעצב את הלוגו שלי אשמח שתחוו דעתכם/ן
תודה רבה
אני מצרפת גם את הקודם

קבצים מצורפים

• לוגו מעודכן.jpg
    לוגו מעודכן.jpg
    KB 645.6 · צפיות: 27
  • ההלוגו הקודם.jpg
    ההלוגו הקודם.jpg
    KB 596.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי לעשות בתוך את האות M או MZ.

לדעתי עדיף פונט אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילוז;2218893:
אולי לעשות בתוך את האות M או MZ.

לדעתי עדיף פונט אחר...
על איזה פונט אתה ממליץ?
וחשבתי לשמות שיראו את כל השם בכוונה או שלכתוב את השם מתחת מה אומר?

• הוסף לסימניות
אולי משהו כזה?

--

קבצים מצורפים

• MZ.png
    KB 64.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
או אולי כזה?

--

קבצים מצורפים

• miri.png
    KB 70.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אז ככה...

-הפונט של הלוגו הראשון לא יפה
-האות A בלוגו השני נראית כמו O
-אם את הולכת על התחום של צילומי ילדים ומשפחה השלישי הכי מתאים.
-בנוסף תשפצי את המצלמה כרגע זה נראה גוש לא מוגדר (יש מצלמות ויקטוריות להורדה חינם מאתרים שונים כמו פריפיק וכד')

המלצה נוספת, כדאי לך להוריד פונטים עדכניים יש הרבה אתרים חינמיים עם פונטים לועזיים מקסימים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קישור

נכתב ע"י שרחיה;2219019:
אז ככה...

-הפונט של הלוגו הראשון לא יפה
-האות A בלוגו השני נראית כמו O
-אם את הולכת על התחום של צילומי ילדים ומשפחה השלישי הכי מתאים.
-בנוסף תשפצי את המצלמה כרגע זה נראה גוש לא מוגדר (יש מצלמות ויקטוריות להורדה חינם מאתרים שונים כמו פריפיק וכד')

המלצה נוספת, כדאי לך להוריד פונטים עדכניים יש הרבה אתרים חינמיים עם פונטים לועזיים מקסימים.
בהצלחה!
תודה על הפירוט אגב מה לא יפה בפונט ואני הולכת על צילום כללי לאו דווקא משפחה
יש לך קישורים להביא לי?

• הוסף לסימניות
תראי, אני אומרת לך את הדברים כדי למקד אותך כמה שאפשר ולא בשביל לקטול או לפגוע.
הלוגו פשוט לא לוגו.
עכשיו תשאלי למה איך וכמה - אז אני לא יוכל לענות לך על רגל אחת כי זה תורה שלמה, משו כמו שאת לא תוכלי ללמד צילום על רגל אחת.

מה כן, אם את עדיין לא מרגישה שאת יכולה לגשת למעצבת מקצועית לעיצוב לוגו טוב שיבדל אותך בשוק המוצף - המלצתי היא שכדאי לך לכתוב בפונט הכי סטנדרטי ונקי את השם שלך עד למיתוג איכותי
כי אם את ממותגת לא טוב אז את יכולה להרוס לעצמך בזה שתראי מישהי "חפרית" וזה ודאי את לא רוצה...

על כל מצב, זה רק לענ"ד וכמובן שאת יכולה להמשיך ולעשות כרצונך.
המון הצלחות :)

• הוסף לסימניות
ב״ה

כל מילה אפרת, היה צורך לאחרונה שמישהו יעמיד פה דברים על מקומם. הרבה שכנים מהפורומים הסמוכים זקוקים ללוגו לעסק או למטרה אישית ומעדיפים לעשות זאת בעצמם, ולפעמים עדיף שבעל הכישרון ידע את מקומו ולא יחפש מקצוע אחר..

המון שפע של הצלחה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה