כללי המשך פרסומת לגאלע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;908165:
ולגבי הטקסט: "ניתן להתקשר לנו" זה אולי בתרגום מאידיש (אז הולך טוב עם קהל היעד ;) )
בעברית אומרים: "ניתן להתקשר אלינו: וכו'" תקני.

שימו לב, וכדאי לתקן
הנוסח המקורי הוא: "ניתן להתקשר למ. הורוביץ"
[הכוונה לשמו הפרטי של האחראי על ההזמנות....:cool:
אז צריך לצרף הכל לשורה אחת !

• הוסף לסימניות
דוגמא מעולה לצילום שעושה טוב לאוכל,
אך העיצוב קצת ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;908197:
דוגמא מעולה לצילום שעושה טוב לאוכל,
אך העיצוב קצת ...

זה מהתקופה שחשבתי שאני אהיה גרפיקאית :cool:
העלתי את זה כדי להראות שהעיקר זה התמונה, וכמה שהגרפיקה כאן טובה הצילום ממש הורס.

• הוסף לסימניות
הצעה מעניינת:
מה דעתכם ללכת על הדמיה,
במקום על צילום?
(קומה 2 דלת שלישית מימין, כתוב על הדלת "פורום תלת מימד")

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;908151:
מדבקה שצילמתי ועיצבתי(כל הזכויות שמורות)

באמת הצילום פה עולם אחר ממש מושך לאכול
אבל הגרפיקה נעשתה לא ע"י גרפיקאי
אחרת לא היו נבחר כזה פונט ולא היו הורסים את התמונה בכיתוב שמסתיר אותה

• הוסף לסימניות
גאלע

פרסומת שעשיתי לפני כמה שנים..

קבצים מצורפים

• goldbergers2-01.jpg
    2.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
סגנון אמריקאי והתמונה מושכת

• הוסף לסימניות
אנגליה, דווקא.

זה היה בתחילת דרכי.
התמונה מ'גוגלסטוק', היום לא הייתי עושה את זה.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לתמונה שכבר כתבו לך,
אם הם מתייחדים בגאלע 'ביתי' אז למה המודעה הוכלת לכיוון קר? למה הרבה לבן וקווים חדים ופונט קטלוגי?
הייתי מעדיפה לראות יותר חמימות- אפשר באותם צבעים בדיוק אבל שהאווירה השולטת תהיה יותר חמה. הייתי מעדיפה פונט יותר ביתי ומזמין. אפשר לשדר שהגאלע טוב בלי לנסות להכניס כאילו-יוקרתיות. יש גם אוכל ביתי מהודר אבל לא יוקרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noch100;908466:
הייתי מעדיפה פונט יותר ביתי ומזמין. אפשר לשדר שהגאלע טוב בלי לנסות להכניס כאילו-יוקרתיות. יש גם אוכל ביתי מהודר אבל לא יוקרתי.
אני לא יודע
שני הפונטים שבחרתי גם "תשוקה" וגם "סנפיר" משדרים לי ביתיות ו"היימישקייט" והתשוקה משדר לי גם טעם טוב באוכל (אגב. גם בקטלוג המלא של פונביט, בכיתוב בצד הפונט "תשוקה" הם כותבים עם הפונט הזה "כל הכבוד הטעם מיוחד")

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה