כללי המשך קמפיין לטבע קליניק

• הוסף לסימניות
כל אחת יפה בפניה עצמה, אבל ממש לא נראים סט, בקושי אותו דבר,
ויש גם כלל, שלוגו לא משנים את הצבע לפי המודעה...
(קוקה קולה תמיד אדום, גם בפרסום בקיץ וגם בחורף...)

• הוסף לסימניות
המודעה העליונה חמודה, .
אך הייתי לוקחת דובי בגוונים יותר רכים ובהירים - אולי מפרווה לבנה)
ובלוגו לא כדאי לשחק עם הגוונים ללכת על גוונים אחידים

• הוסף לסימניות
הענין המרכזי בלוגו הוא המותג שהוא מייצר.
כל האפקט של המותג נעלם כשלא הולכים איתו בעקביות.

כך לענ"ד.

• הוסף לסימניות
זה לא שינוי לוגו!
זה עוד לוגו מאותה סידרה, לתינוקות.
כמו לדוגמא להבדיל אופנת פוקס הרגילה. ואופנת פוקס לתינוקות ילדים וגברים.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד.
הדובי לא מפיק משדר תינוקיות, או רך נולד.. והוא צמוד מידי לקצה המודעה.
קצת מפריע לי הניקוד כמו במילה תינוקות וכדו', לטעמי זה מיותר.

וזה בכלל לא נראה סט מודעות.

• הוסף לסימניות
לא לשנות צבע הלוגו.
וכנ"ל.
השאר יפה מאוד, אם כי הייתי מקטין את הטקסטים.

• הוסף לסימניות
כשאר יכירו היטב את הלוגו והוא יהפוך למותג מבוסס אפשר לצרף לו עוד נספחים ותתי סעיפים,
ואם אתם כרגע בשלב של החדרת הלוגו חשוב שהוא יהיה המרכז, בולט, גדול, ובאותם צבעים,
והחלק של התינוקות פחות תופס מקום, כי אי אפשר לתפוס כל כך הרבה ציפורים במכה אחת,
כשבונים קמפיין פרסומי, חייבים להחליט מראש מה המטרה, ולא להסיט אותה כבר בפרסום השני, ולפי הראשון נראה שמטרתכם להביא להכרות עם הציבור את הלוגו החדש, את החידושים של החברה, ולכן אני הייתי מנסה להשאר באותו עיצוב כמו הקודם, אפשר לשנות גוונים, גם לא בטוח, ורק בחלק התחתון מספירה שיש לנו עוד מוצרים- 4baby.

• הוסף לסימניות
ונתנו, באמת הכתבים נראים גדולים, אם חשבת שמדובר במודעת עמוד , אך מדובר במודעת רבע.

• הוסף לסימניות
תיקונים קלים:

תינוקות ולא תינוקים

BABYEYES ולא מה שכתבת

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים לשנות את הצבעים אך להישאר באותו קו פרסומת, אולי תביאו לרקע מילים בגדול כמו במודעה הראשונה, רק בצבעים הוורודים המתאימים לליין התינוקות.
את הלוגו יש לשפץ קצת שייראה בדיוק כמו הירוק רק בצבעים הנבחרים.
כמו"כ יש להרחיק את הדובון מהשוליים ולהזיז את הדובון עם המסגרת ימינה כי למרות שאתם רוצים את הלוגו במרכז, כל היחידה העליונה "נופלת" שמאלה בגלל שהדובון גדול יותר מהמסגרת. (אולי תקטינו קצת את הדובון)
הרקע הוורוד הריבועי מעוגל לא נראה לא לכאן ולא לכאן. אולי תעשו את כל הרקע וורוד עם הטקסט בלבן ואח"כ שקיפות לטקסט הלבן כדי לקבל טקסט בוורוד קרוב לצבע הרקע, כמו שהצעתי למעלה?

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה