אשמח להארות...
מ מיכל נדף משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 28/6/20 הוסף לסימניות #1 הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה. אשמח להארות...
הכלבויניק מנהל האתר מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית פרסום וקופי UX UI D I G I T A L 28/6/20 הוסף לסימניות #2 חסום בנטפרי, שלחתי לבדיקה
הכלבויניק מנהל האתר מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית פרסום וקופי UX UI D I G I T A L 28/6/20 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י הכלבויניק: חסום בנטפרי, שלחתי לבדיקה לחצ/י כדי להרחיב... נפתח. מדהים! האנימציות חמודות מאד
י יהודי נוסף משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 29/6/20 הוסף לסימניות #4 ממש יפה!!! אמנם בסיסי אבל באמת חמוד! חסר לי רק הקריינות...
H HILALI משתמש מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי 29/6/20 הוסף לסימניות #5 @מיכל נדף ציורים מהממים!!! הילדה כ"כ מתוקה.... יש לך את זה, עוד קצת ואת תגיעי רחוק.... תמשיכי לשתף אותנו
@מיכל נדף ציורים מהממים!!! הילדה כ"כ מתוקה.... יש לך את זה, עוד קצת ואת תגיעי רחוק.... תמשיכי לשתף אותנו
מ מיכל נדף משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 29/6/20 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י יהודי נוסף: ממש יפה!!! אמנם בסיסי אבל באמת חמוד! חסר לי רק הקריינות... לחצ/י כדי להרחיב... תודה. רגע רגע... עכשיו אני בונה את הדמויות שאני צריכה. עוד תראו את זה מקוריין....
נכתב ע"י יהודי נוסף: ממש יפה!!! אמנם בסיסי אבל באמת חמוד! חסר לי רק הקריינות... לחצ/י כדי להרחיב... תודה. רגע רגע... עכשיו אני בונה את הדמויות שאני צריכה. עוד תראו את זה מקוריין....
מ מיכל נדף משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 29/6/20 הוסף לסימניות #7 תודה!! נכתב ע"י HILALI: @מיכל נדף ציורים מהממים!!! הילדה כ"כ מתוקה.... יש לך את זה, עוד קצת ואת תגיעי רחוק.... תמשיכי לשתף אותנו לחצ/י כדי להרחיב... תמיד כייף לראות את התגובות שלך...
תודה!! נכתב ע"י HILALI: @מיכל נדף ציורים מהממים!!! הילדה כ"כ מתוקה.... יש לך את זה, עוד קצת ואת תגיעי רחוק.... תמשיכי לשתף אותנו לחצ/י כדי להרחיב... תמיד כייף לראות את התגובות שלך...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת