דרוש מידע המשלוח נעלם... מי נושא באחריות?

• הוסף לסימניות
לפני חדשיים שלחתי ללקוחה בדואר רשום מוצר שהזמינה.
המוצר נתקע היכן שהוא בדרך, ולא הגיע אליה (בינתיים).
העניין נמצא בטיפול דואר ישראל, ונכון להיום המשלוח לא אותר.
האם הדרישה לפיצוי (במידה ותהיה) היא כלפי, כזו שמכרה לה את המוצר,
או כלפי דואר ישראל שאחראי להעלמות?

אגב - אני מצידי, כמחווה של רצון טוב ושירות מיטבי,
הייתי שולחת ללקוחה מוצר חליפי כנגד זה שנעלם (260ש"ח...)

אבל מכיוון שבמקרה זה מדובר בערביה מטייבה שבמשולש,
פשוט לא בא לי לפנק את מי שעלולה להיות אימו של הטרוריסט הבא
שיוצא לרצוח יהודים, או אולי המחבלת בעצמה...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם יש לך אישור ששלחת לה את החבילה וזה לא הגיע,
אז דואר ישראל אחראים...

• הוסף לסימניות
שיוצא לרצוח יהודים, או אולי המחבלת בעצמה...
אולי דווקא אם כן תשלחי לה היא תשנה את דעתה לגבי הפיגוע אותו תכננה (או לא) לעשות כי היא תראה שהיהודים הם אנשים טובים שלא מגיע להם למות?;)

• הוסף לסימניות
שיוצא לרצוח יהודים, או אולי המחבלת בעצמה...[/QUOTE]

תני לה להתמודד איתם את את שלך עשית שלחת לה תני לה את המס' מעקב ועזבי אותה.

אולי דווקא אם כן תשלחי לה היא תשנה את דעתה לגבי הפיגוע אותו תכננה (או לא) לעשות כי היא תראה שהיהודים הם אנשים טובים שלא מגיע להם למות?;)
אל תחיי באשליות זה לא מה שיעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה