המשלוח שלי השנה Purim vintage

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!!!

• הוסף לסימניות
יצירתי/מושקע/יפהפה/בטוב טעם... יש לי עוד רשימה ארוכה
כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;2038865:
מ ה מ ם!!!
איך? איך היה לך זמן? זה לא לקח שעות?
וחוצמזה, איך אפשר להדפיס על בדים במדפסת ביתית? זו מדפסת רגילה?

לגבי הזמן זה לקח לי 20 דקות כל תיק
ולגבי ההדפסה אני עדיין מחפשת לקנות דפי גיהוץ אני הדפסתי במדפסת רגילה בבית ועכשיו שכיבסתי את התחפושות הכל ירד! :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;2039619:
ולגבי ההדפסה אני עדיין מחפשת לקנות דפי גיהוץ אני הדפסתי במדפסת רגילה בבית ועכשיו שכיבסתי את התחפושות הכל ירד! :mad:
את התוויות הקטנות אפשר להדפיס בטכניקה מאוד פשוטה שגם עמידה בכביסה.
את ההדפסות הגדולות אפשר לעשות בדפוס משי,
אם את אוהבת את התחום את יכולה לקנות את הציוד להדפסת משי DIY
זה לא יקר, וגם החומרים לא מאוד יקרים.

כשלומדים את המיומנות אפשר להדפיס דברים מקסימים על כל חומר שבעולם.

• הוסף לסימניות
האמת שאני מתלבטת בין שכנות אליה לשכנות לhbaker.ביינתיים מסתפקת בשכנות בפרוג...

• הוסף לסימניות
וואו רותי זה מושלם!!!
לא ידעתי שהתחלתי לצלם תוויות למוצרים ;):)

• הוסף לסימניות
אין מילים
פשוט מדהים
ונראה גם מאד טעים!! (איך עשית את המליקשייק- אכפת לך לתת מרשם?)

• הוסף לסימניות
רותיייייייייייי
אין דברים כאלה! הכל פשוט יותר ממושלם!!!!
מחכה כבר מה יהיה בשנה הבאה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2039858:
את התוויות הקטנות אפשר להדפיס בטכניקה מאוד פשוטה שגם עמידה בכביסה.
את ההדפסות הגדולות אפשר לעשות בדפוס משי,
אם את אוהבת את התחום את יכולה לקנות את הציוד להדפסת משי DIY
זה לא יקר, וגם החומרים לא מאוד יקרים.

כשלומדים את המיומנות אפשר להדפיס דברים מקסימים על כל חומר שבעולם.

אני מאד מעונינת לדעת שיטה להדפסת משי וגם לתוויות קטנות. אני מאד אוהבת את התחום!

• הוסף לסימניות
האמת היא, שעד עכשיו היה לי טוב בבית שלי. אבל, אולי כדאי לשקול לעבור דירה. איפה את גרה?
גם אני שלחתי בקבוקי אייס-קפה לצד עוגת גבינה, אבל לא עלה בדעתי לשדרג את הקבקוק באמצעות בד משובץ במכסה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה