המשפחה מצוירת...

• הוסף לסימניות
נעים להכיר...!
אלו האחייניות המתוקות שלי, על רקע הסלון של הסבתא (השמאלית סוחטת מהסבתא בקבוקי שוקו אחד אחרי השני מהרגע שהם מגיעים לשבת ועד שיוצאים לתחנה + אחד נוסף לאוטובוס..., והקטנה בימין - ככה היא, עם ראש נטוי שמאלה)

• הוסף לסימניות
ואלו הגיסים שלי, כל אחד עם מה שמאפיין אותו---
הראשון כל היום משנן משניות ומזמר פרקי תהילים הוא כזה צדיק!!! (סה"כ בן 8-9)
והשני - בונה מחנות וכו' בחצר הבית.

• הוסף לסימניות
איזה יופי! מעניין לראות את הדמויות האמתיות כדי להשוות---
הפנים צבועות מצוין!

בקטנה- יש בעיה קלה בפרופורציות הידיים. מאחר ומילת המפתח שלי ללימוד היא התבוננות, הסתכלי על כף היד שלך ביחס לפנים ותראי.

ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
צודקת. תודה על ההארה!
את אחייניות שלי ציירתי ממש בלחץ של זמן כי הרעיון עלה לי בחמישי בערב והוא היה צריך להיות מוכן כמעט מידי כי למחרת נסענו אליהם לשבת... הציור צויר מהזכרון בלבד - ללא תמונה ליד להעתקה. (אך בכל זאת - מי שמכיר מזהה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1842849:
איזה יופי! מעניין לראות את הדמויות האמתיות כדי להשוות---
הפנים צבועות מצוין!

בקטנה- יש בעיה קלה בפרופורציות הידיים. מאחר ומילת המפתח שלי ללימוד היא התבוננות, הסתכלי על כף היד שלך ביחס לפנים ותראי.

ים הצלחות!

אני חשבתי שהידיים קטנות בכוונה, כאילו קומי כזה.
כמו שהראש לא פרופורציונלי לגוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina928;1843480:
אני חשבתי שהידיים קטנות בכוונה, כאילו קומי כזה.
כמו שהראש לא פרופורציונלי לגוף.

טעות נפוצה,
ידיים קטנות זה לא קומי! זה פשוט לא מצויר נכון.
אם הידיים היו מושלמות לפי כללי הפרופורציה והתנוחות הנכונות, אפשר להגזים ולקרקט (מלש' קריקטורה....) אותם הלוך ושוב כאוות נפשו של הצייר.
אבל קודם שיהיו נכונות לפי הכללים, ואז לחרוג מהם...
כנ"ל בכל אזור ותחום בקריקטורה.

• הוסף לסימניות
הציור מאוד יפה וחינני,לי דווקא מפריע משהו אחר הנוף בחלון שונה מאוד בסגנון שלו מהציור למה שלא יהיה באותו סגנון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה