המשפחתוניות קבלו משכורת ממשרד התמ"ת

• הוסף לסימניות
אתמול באתי לקחת את בני מהמשפחתון והמטפלת מספרת לי כך:
איזה חוצפה עדיין לא קבלנו את הכסף מהתמ"ת (כלומר את ההפרש בין מה שאני שלמתי לסכום הכולל).
והיא ממש לא יודעת מה לעשות כי היא לא רוצה לגבות זאת מההורים
אבל אם עד סוף השבוע היא לא תקבל היא תאלץ לגבות זאת ממנו.
גם אצלכם זה קרה???????????????

• הוסף לסימניות
לא.

תתקשרי להנהלת המשפחתונים ותשאלי אותם אם כך זה אמור להתנהל...

• הוסף לסימניות
הזוי לחלוטין.... תתעקשי איתה.. היא פשוט עשתה לך הכנה היום..

• הוסף לסימניות
גם היום היא לא "שכחה" להזכיר לי את זה?
תגידו,
מורה שלא מקבלת משכורת תגבה את זה מהתלמידות?:confused:

• הוסף לסימניות
גמלצנו המטפלת לא קבלה על הקטנה תשלום והודיעה לנו ע"כ באי-נעימות.
אבל- הסיפור שונה ממורה. אל תשכחי שמשרד התמ"ת מסבסד לך. היית אמורה בעצמך לשלם את כל המשכורת (על ילדך כמובן) למטפלת, אבל עמ"נ לעודד נשים עובדות וכו' וכו' משרד הכלכלה משתתף איתך בתשלום, ולא את זו שעוזרת לתמ"ת...

• הוסף לסימניות
מדובר במשפחתונים בעיריית ב"ב, הם עדיין לא קיבלו משכורות מתחילת השנה והיום הם עושות הפגנה בעיריה.
(המטפלת סיפרה לי)

• הוסף לסימניות
הענין הוא כנראה עבור המשפחות שעדיין לא קבלו דרגה מהתמ"ת, גם במעונות עכשיו גובים תשלום מלא ממי שלא סידר את ענין הדרגות.

• הוסף לסימניות
באותו ענין

איך אני יודעת מה הסמל משפחתון של הבת שלי? לצורך קבלת דרגה

• הוסף לסימניות
על פי ההסכם והחוזה שנחתם בין ההורים למטפלת צריכים ההורים לשלם מחיר מלא עד להסדר הדרגא מהתמ"ת
יתכן שזה הסיבה לעיכוב
בשונה משאר השנים העיירה לא נותנת השנה מקדמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרשי;1401024:
איך אני יודעת מה הסמל משפחתון של הבת שלי? לצורך קבלת דרגה

יש לך אישור קבלה למשפחתון? זה אמור להיות רשום שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתוק מדבש;1400896:
הענין הוא כנראה עבור המשפחות שעדיין לא קבלו דרגה מהתמ"ת, גם במעונות עכשיו גובים תשלום מלא ממי שלא סידר את ענין הדרגות.

דווקא סדרנו את הדרגה, והיא מופיעה גם באתר של התמ"ת. ובכ"ז המטפלת לא קבלה :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה