קורונה המשפחתונים חוזרים ??

כמה מוזר. המטפלת של המשפחתון שלי, אמרה לי שהיא פתחה את המשפחתון, (משפחתון של התמ"ת) החל מיום ראשון 10/05 אך אם אני מעדיפה לא לשלוח (כי אני בחל"ת, כי אני מפחדת...)
אני לא צריכה לשלם.
כלומר, החל מהיום שאני אשלח בעז"ה, אז אני אשלם.
זה התנאים הכי אידיאלים שיכולים להיות. כיון שאני עצמי בחל"ת ללא צפי של חזרה לעבודה.
היא אמרה שכך הרכזת של המשפחתונים הורתה להן.
יש כאן עוד כאלה?

ברור שאתם מעדיפים שיהיו שבויות שלכם..
יעבדו מתי שאתן רוצות, יקבלו חופשה כפויה כשבא לכן, ותשלמו על מתי שבא לכן.

מזל שאתם לא מרוצים עכשיו, אחרת הייתם שולחים אליה גם שנה הבאה כנראה.
ניצלה בנס.
רק שאני אבין מי בחר שהיא תנהל משפחתון היא אני
אם בחרה להיות מטפלת עליה לעבוד בזמנים שאני עובדת
לא משועבדת ולא כלום

אחרי זה היא תבקש כסף גם על ימי השביתה כי ר"ל אין לא ממה להתפרנס
פשוט ההורים שבויים שלהם.
פעם אחרונה שאנחנו שולחים למשפחתון, בנוסף על כל הבעיות (ילדים קטנים בבית, שעות קבלה מאוחרות, וכו').
כל אחד נצרך לשני
את צריכה אותה כדי שתוכלי ללכת לעבוד ולהביא פרנסה הביתה, והיא צריכה אותך גם כדי להביא פרנסה לביתה דרך הילד שלך.
אין שום הגיון שאת תקבלי את מה שמגיע לך (קרי: משפחתון כדי שתוכלי לעבוד) והיא לא תקבל את מה שמגיע לה (קרי כסף)
זה דרישה ממש אנוכית שלא מבינה שיש צד שני למטבע

יש סיכוי להסכמות עוד היום
נחיה ונראה...
השביתה נגמרה!

מחר כולן חוזרות לעבודה כרגיל
עכשיו פורסם רשמית, משרד העבודה והרווחה נענה לרוב דרישותיהן של המטפלות (האגודות בכוח לעובדים) והמטפלות מפסיקות את השביתה

איך אומרים?
"סליחה על ההמתנה, תודה על ההתחשבות"

תספר לנו מה הסיכומים, שנוכל לשמח יחד עם המשפחתונאיות.
אפשר לדעת מה הסיכומים?

• פיצוי על חודש מרץ
  • 2 מענקים שיגיעו יחד בשבוע הבא, לפי מספר הילדים במשפחתון.
  • תשלום תמ"ת מלא (לא של ההורים) על חודש מאי
  • הבטחה על פיצוי חלקי למטפלת שתצא לבידוד בחודשיים הקרובים
  • הוצאת טופס מיוחד ופשוט, לבקשה למענקים.
רק מה שמעצבן עדיין, שהוצאו הנחיות מיוחדות למטפלות, בעקבות הקורונה
(חיטוי הבית והמשחקים וכו', שטיפת ידיים כל כמה דקות, לבישת חלוק מיוחד, הצהרות הבריאות כל יום, ועוד) אבל לא חילקו אתום למטפלות...
כל אחת צריכה להשיג את זה בעצמה, אפי' אין את זה באתר רשמי של התמ"ת...

• פיצוי על חודש מרץ
  • 2 מענקים שיגיעו יחד בשבוע הבא, לפי מספר הילדים במשפחתון.
  • תשלום תמ"ת מלא (לא של ההורים) על חודש מאי
  • הבטחה על פיצוי חלקי למטפלת שתצא לבידוד בחודשיים הקרובים
  • הוצאת טופס מיוחד ופשוט, לבקשה למענקים.
ב"ה ,חבל שזה הדרך היחידה במדינה לקדם משהו..
על חודש אפריל ויתרתם ? או שעל זה המענק ( עם על חודש מרץ ומאי אתם מקבלים)
ומה עם תשלום ההורים ?
וכן בקשר לחודש מאי ,ממתי ההורים אמורים לשלם ?

ב"ה ,חבל שזה הדרך היחידה במדינה לקדם משהו..
נכון, אבל זה לא חדש...
על חודש אפריל ויתרתם ? או שעל זה המענק ( עם על חודש מרץ ומאי אתם מקבלים)
ומה עם תשלום ההורים ?
וכן בקשר לחודש מאי ,ממתי ההורים אמורים לשלם ?
מבחינת תשלום של התמ"ת, בסה"כ הפיצוי הוא על כל החודשים,
לא תשלום מלא (ולא מתקרב לזה), אבל בהחלט סביר.

מבחינת תשלום הורים, ע"פ התמ"ת, כרגע אין שינוי, והם לא צריכים לשלם כלום מ-15/3/200 ועד ה-10/5/2020.
החל מעתה, ההורים יכולים להוציא את הילדים מהמסגרת, ללא תשלום. או להחליט שהילד נשאר, ואז צריכים לשלם מחיר מלא גם אם לא שולחים.
לגבי חופשת פסח ויום העצמאות, רוב המטפלות גבו מההורים, (לדעתי בצדק) אבל התמ"ת לא החריג את זה בהוראה שלו, באופן שרירותי.

כמובן, שכל אחד שואל את רבותיו, ופועל על פי דעת תורה.

עכשיו פורסם רשמית, משרד העבודה והרווחה נענה לרוב דרישותיהן של המטפלות (האגודות בכוח לעובדים) והמטפלות מפסיקות את השביתה
האם זה רק למטפלות האגודות בכח לעובדים ?

ואם המטפלת שלי לא רוצה עדיין לחזור
היא תקבל את הכסף של התמ"ת על כל החודש?????
היא הציעה לי לקחת מטפלת פרטית ולסכם איתה לפי תעריף של 1500 שקל בחודש והיא תעביר לי את ההשלמה מהתמ"ת

אני ממש נואשת
מה אפשר לעשות?

כמה אמורים לשלם על חודש מאי? החל מ10\5 או חודש מלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת