המשפחתונים של עיריית ירושלים, התחיל הרישום?

• הוסף לסימניות
בוודאי,
כבר שבוע שעבר...

אני ראיתי פרסום של מעונות, משפחתוני עיריה ונאות מרגלית

• הוסף לסימניות
התחיל, אתמול יום שני חולקו טפסים ברח' יחזקאל שם במבנה מאחורי התתחנת אוטובוסים.
את הטפסים אמרו שניתן להגיש בשני הבא בין 9 ל1 בצהרים.

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות שפספסתי את הפרסום?
כבר כמה שבועות אני עוברת על כל המקומונים ומחפשת.

תכלס- אם מישהי תעלה לכאן סריקה זה יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
נאות מרגלית

קבצים מצורפים

• נאות מרגלית.png
    KB 948.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לא היה עדין פרסום, ונדמה לי שמעתי שם שאמרו שפרסמו במרכז הענינים, וגם על זה צחקו שלא נראה להן שיש צורך לפרסם כי אין מענה לכמות הבקשות..
זה לא פייר כי את העיתון הזה אני למשל לא מעלה הביתה והייתי מפספסת
אני התקשרתי לפני שבוע אמרו לי שמתחיל רשום שני אתמול
והאחראית רשום שם רק בימי שני בין 9 ל1.

• הוסף לסימניות
המודעה הנ"ל היא לא של העיריה אלא נאות מרגלית
פוינט קרית גת שאלה על העיריה, לא?

• הוסף לסימניות
הודעה מטעם העיריה
היה אתמול במרכז הענינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה