כשתאמין בעצמך - תמצא עוד כמה המאמינים בך.
שמעתי השבוע רעיון יפה
" לא תדע אף פעם מה הכוחות שלך
עד שלא תתמודד עם מה שחשבת שאתה לא מסוגל "

כשדבר לא מובן הופך להיות ברור
הוא הופך להיות גם מוסכם,
גם אם לא ברור לנו למה משהו קרה לנו,
כשברור לנו שזה מאת ה',
אנחנו יכולים לקבל אותו באהבה.

הבעיות טיבן לחלוף,
אבל הצורה שאנחנו מתייחסים לבעיות,
זו בחירה שלנו בכל פעם מחדש,
אל תלחצו מכל בעיה שוב ושוב,
תלמדו לתת לעצמכם יחס הוגן,
כשאתם נתקלים בבעיה.

כשאתה לא יכול לסבול התנהגות של מישהו אחר,
סימן שההתנהגות של השני היא באמת בלתי נסבלת,
אל תיקח את זה על הכתפיים שלך.

החיים הם כמו ספר, ואני די בטוח שאני בפרק של 'מה קורה עכשיו?'...

אם הבעיה שלך היא לא מה שהשכנה הזקנה עשתה אתמול, אז החיים שלך באמת יותר מעניינים משלי!...

יש ימים שאני מרגיש שאני מבזבז את הזמן, אבל אז אני נזכר שלפעמים גם זה חלק מהחיים...

לפעמים, יש לי כל כך הרבה זמן פנוי, שאני חושב להקים מוזיאון לדברים ששכחתי לעשות...

כשמישהו לא הוגן כלפיך,
ואתה כועס על חוסר ההגינות,
אתה צריך לתקן את הכעס שלך.
וכמה שזה לא הוגן,
זה עדיין נכון.

אנחנו חושבים הרבה פעמים:
"מה יחשבו עלי"
המחשבה הזאת פירושה:
"מה אני אחשוב על מה שחושבים עלי"
וכשנדייק עוד, אז רק:
"מה אני חושב על עצמי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה